Job som administrativ assistent

Find job som administrativ assistent. Tryk på knappen for at se alle jobs som administrativ assistent. Du kan altid se alle ledige stillinger som administrativ assistent ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som administrativ assistent, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som administrativ assistent. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som administrativ assistent lige nu

Administrativ assistent hører under jobtypen Administrativ medarbejder.

113 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Administrativ assistent / PA

  Brænder du for organisation og ledelse, har for forståelse for beslutningsprocesser, er du god til at holde overblik over deadlines og materialer i en til tider travl hverdag, og ønsker du at komme..
 • Kontorelev

  Vi søger en kontorelev til vores hovedsæde, der holder til i Brande. Tiltrædelse vil være 1. august 2023. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Skal du..
 • Administrativ værkfører

  Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars!

  Vi søger en administrativ værkfø..
 • Konsulent med politisk tæft og stærke formidlingsmæssige og analytiske kompetencer

  Center for Børn og Læring søger en udviklings- eller specialkonsulent med politisk tæft og skarpe analytiske og formidlingsmæssige kompetencer gerne med viden eller særlig interesse indenfor dagt..
 • Køkkenmedhjælper til Udrejsecenter Sjælsmark i [xxxxx] Hovedstaden

  Har du kendskab og erfaring fra arbejde i et køkken? Har du lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Så har vi måske jobbet til dig.

  Dine opgaver
  Udrejsecenter Sjæl..
 • Personlig assistent til koncerndirektør for Digital Solutions

  Kan du understøtte topledelsen i deres daglige virke, og trives du med variation i arbejdsdagen?
  Til rollen som PA for vores Koncerndirektør for Digital Solutions søger vi dig, der ønsker en hver..
 • Receptionist til Godt Smil Storkøbenhavn søges!

  Har du tandfaglig indsigt? Er du den der kan holde overblikket over de administrative opgaver, imens du støtter dine entusiastiske kolleger? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores..
 • Tandklinikassistent søges til Vordingborg kommunale tandpleje

  Har du lyst til at blive en del af en særdeles velkørende tandpleje, med et højt fagligt niveau og høj brugertilfredshed? Har du lyst til at få nogle af landets måske bedste kolleger og en arbejdsp..
 • Kundeserviceassistent

  Kundeserviceassistent
  Er du en dygtig kundeservicemedarbejder med blik for detaljerne, erfaring med ordrebehandling og kundeservice, og gerne med baggrund fra en produktionsvirksomhed, så læs vid..
 • Receptionist til vores nye Godt Smil klinik i Helsingør

  Receptionist til vores nye Godt Smil klinik i Helsingør.

  Brænder du for at have det fulde overblik? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Vil du være m..
 • Administrativ klinikassistent hos Godt Smil Servicecenter - Horsens

  Godt Smil søger kollegaer til branchens bedste servicecenter - vil du være med til at sætte standarden for god telefonservice i tandlægebranchen i en virksomhed i rivende udvikling? Så skynd dig at..
 • Vikarstilling: Administrativ medarbejder til barselsvikariat i Koncern Transport- og Bevogtning, Transportenheden i K...

  Er du uddannet kontorassistent og har du flair for at arbejde i et ledelsesteam? Trives du med at løse rutineprægede opgaver og være løsningsorienteret omkring nye opgaver, så er denne stilling som..
 • Logistikmedarbejder til Matech Systems i Billund

  Bøgetorp søger for kunde:

  Har du lyst til at medvirke til, at vores kunder og leverandører får en super god service og betjening, når de handler med Matech? Har du lyst til et job med bredde og..
 • Start din karriere som kontorelev hos Social- og Boligstyrelsen

  Social- og Boligstyrelsen i Odense søger kontorelev inden for specialet Offentlig Administration.

  Hvis du brænder for at tage en uddannelse i en moderne statslig virksomhed, hvor du indgår i f..
 • Research assistant position for the Historical Economics and Research Group (HEDG) and a research project on social m...

  Applications are invited for a 1-year full-time research assistant position/videnskabelig assistent (pre-doc) for the Historical Economics and Research Group (HEDG) and a research project on social..
 • Assistent / koordinator

  Vi søger en effektiv assistent/koordinator, som skal være regionschefen på Sjællands højre hånd. Du skal selvstændigt og i samarbejde med regionschefen løse mange forskelligartede administrative og..
1 2 3 4 5 6 7 8 >