Job som plejehjemsleder

Find job som plejehjemsleder. Tryk på knappen for at se alle jobs som plejehjemsleder. Du kan altid se alle ledige stillinger som plejehjemsleder ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som plejehjemsleder, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som plejehjemsleder. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som plejehjemsleder lige nu

Plejehjemsleder hører under jobtypen Afdelingsleder.

5 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Vikarstilling: Barselsvikariat for Teamleder søges til Fjordly Plejehjem til 1. september

  Jeg hedder Bodil, og er Plejehjemsleder på Fjordly Plejehjem i Kerteminde. Jeg har brug for dig, der drømmer om og har lyst til ledelse og fortsætte den gode udvikling, for at Fjordly Plejehjem båd..
 • Assisterende plejehjemsleder til Birkebo Plejehjem

  Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
 • Øvrige i Østjylland

  Vi søger pr. 1. august 2023 den helt rette plejehjemsleder, der sætter orden og struktur i de daglige processer for at sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften, til gavn for både beboere .
 • Vikarstilling: Social- og sundhedsassistent søges til dagvagt i et 6 måneders vikariat på Svanepunktet plejehjem i Farum

  På Svanepunktet er vi ca. 30 faste medarbejdere heraf 2 sygeplejersker, 6 social- og sundhedsassistenter, 5 social- og sundhedshjælpere, en gruppe faste afløsere, elever og studerende. Vi venter al..
 • Attraktiv stilling som sygeplejerske i dagvagt med weekend- og helligdagsfri fra den 1. september

  På Plejehjemmet Svanepunktet søger vi en fagligt velfunderet sygeplejerske gerne med erfaring fra ældreområdet og med demens. Plejehjemmet er normeret til 29 faste plejehjemsbeboere og 6 borgere på..