Job som videnskabelig assistent

Find job som videnskabelig assistent. Tryk på knappen for at se alle jobs som videnskabelig assistent. Du kan altid se alle ledige stillinger som videnskabelig assistent ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som videnskabelig assistent, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som videnskabelig assistent. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som videnskabelig assistent lige nu

Videnskabelig assistent hører under jobtypen Forsker.

11 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Research assistant position for the Historical Economics and Research Group (HEDG) and a research project on social m...

  Applications are invited for a 1-year full-time research assistant position/videnskabelig assistent (pre-doc) for the Historical Economics and Research Group (HEDG) and a research project on social..
 • Videnskabelig assistent til kvalitativ forskning i Almen Praksis

  En kvalitativ procesevaluering i forbindelse med implementering af Point-of-Care PCR-testudstyr i Almen Praksis: Et randomiseret cluster trial studie (RCT)

  Forskningsenheden for Almen Praksis (.
 • Videnskabelig assistent til forskningsprojektet ”Esport som læringsrum og brobygger for udsatte unge med autisme”

  JobbeskrivelseStillingen er en tidsbegrænsede deltidsansættelse på 18,5 time fra 1. august 2023 til 31. juli 2024Den videnskabelige assistent indtræder i projekt”Esport som læringsrum og brobygger .
 • Research Assistant in International Business Communication in English at the Department of English in the School of C...

  The School of Communication and Culture invites applications for the post of research assistant (videnskabelig assistent) within the field of International Business Communication in English at the .
 • Videnskabelig assistent indenfor Cybersecurity Management

  JobbeskrivelseStillingen er tilknyttet Center for IT Ledelse(CIM) og skal primært understøtte gruppens arbejde med at udvide sine tiltag indenfor cybersecurity. Dette omfatter arbejde med forskning..
 • Forskningsassistent søges til evaluering af appen "Træn smerten væk" ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus

  Er du interesseret i forskning? Har du en kandidatuddannelse indenfor folkesundhed eller andre sundhedsfag? Har du viden om dataindsamling via danske registre samt interventionsudvikling og evaluer..
 • Videnskabelig Assistent i problem- og projektbaseret læring i teknisk-naturvidenskabelige uddannelser[xxxxx])

  JobbeskrivelseUCPBL er en international aktør inden for udvikling af ingeniøruddannelser og har ansvar for forskning og bidrag til udvikling af Aalborg PBL-modeller især på de to ingeniør- og natur..
 • Videnskabelig assistent i Dramaturgi

  Institut for Kommunikation og Kultur søger en videnskabelig assistent til ansættelse på Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab

  Stillingen som videnskabelig assistent er en tidsbegrænset delti..
 • Videnskabelig assistent med forberedelse til et 3-årigt ph.d.-forløb

  Vi søger en videnskabelig assistent til ansættelse i 1 år med henblik på forberedelse af og mulig fortsættelse i et 3-årigt ph.d.-forløb. Stillingen har fokus på emnet førsteårsdidaktik i relation .
 • Aalborg Tekniske Gymnasium søger timelærer/værkstedsassistent i tekstil

  HTX-uddannelsen er den tekniske studentereksamen, der gennemføres med vægt på de teknologiske, naturvidenskabelige og erhvervsrettede dannelsesperspektiver. Vores vellidte og dygtige faglærer i tek..
 • Vikarstilling: Optometrist søges til barselsvikariat hos Rigshospitalets Afdeling for Øjensygdomme, afsnit Kennedy Ce...

  Vi søger en optometrist, som brænder for faget og gerne vil gøre en forskel for personer med sjældne øjenlidelser. Specialkontaktlinser og/eller svagsyn er gerne dine nicheområder. Stillingen er et..