Job som kirurg

Find job som kirurg. Tryk på knappen for at se alle jobs som kirurg. Du kan altid se alle ledige stillinger som kirurg ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som kirurg, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som kirurg. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som kirurg lige nu

Kirurg hører under jobtypen Læge.

6 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Tandlæge til Godt Smil i Kolding

  Er du en erfaren tandlæge og har lyst til nye eventyr? Kunne du tænke dig at være en del af et større fællesskab hvor faglig sparring er et stort fokus?

  Hvis ja - så kan du meget vel være vores..
 • Godt Smil Nørrebro søger tandplejer med erfaring

  Vi søger en sød og smilende tandplejer på deltid (2 eller 3 dage om ugen), som lægger vægt på kvalitetsarbejde og faglig sparring med dygtige kollegaer og som har lyst til et arbejde i et godt team..
 • Brænder du for akut- og planlagt sygepleje, til traume-, sports- og børnekirurgi - så søger vi en sygeplejerske til o...

  SYGEPLEJERSKE TIL ORTOPÆDKIRURGISK SENGEAFSNIT 3,
  SJÆLLANDS UNIVERSITETSHOSPITAL KØGE
  Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske – så lad os vise dig hvad en Ortopædkirurgisk afdeling kan:
  .
 • Kvalitetsmedarbejder søges til ExamVision på Samsø

  Brænder du for fakta, og sætter du en ære i præcision? Kunne du se dig selv stortrives hos en innovativ og international producent af medicinsk udstyr? Har du interesse for LEAN? Og holder du af go..
 • Vikarstilling: Afdelingslæge (barselsvikariat) i kirurgi, Bispebjerg Hospital- Afdelingslæge

  Bispebjerg Hospital, Abdominalcenter K, Kirurgi

  Vi har et barselsvikariat som afdelingslæge og søger derfor en speciallæge i kirurg for perioden 1. september 2023 til 30. august 2024 med mulighe..
 • Har du mod på at gå nye veje - både for patienterne og det trygge arbejdsmiljø? Så er det DIG vi mangler til vores ak...

  Vi er en personalegruppe, der spænder bredt - både i forhold til erfaring og alder. Vi har et fællesskab, der bygger på en positiv holdånd og så elsker vi vores speciale. Og det kan mærkes helt ind..