Job som operatør

Find job som operatør. Tryk på knappen for at se alle jobs som operatør. Du kan altid se alle ledige stillinger som operatør ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som operatør, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som operatør. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som operatør lige nu

Operatør hører under jobtypen Maskintekniker.

169 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Operatører søges til dag-, aften- eller nathold

  Da vi samarbejder med vikarbureauet Moment om denne stilling, vil du blive sendt videre til deres hjemmeside. Kan du manøvrere på en truck med lange og b..
 • Operatør søges til aftenhold i Langeskov

  Da vi samarbejder med vikarbureauet Moment om denne stilling, vil du blive sendt videre til deres hjemmeside. Har du erfaring i CNC, og har du kompetence..
 • Reparatør til inspektionsteamet

  Vil du spille en vigtig rolle i produktionen af livsvigtige lægemidler? Kan du på den ene side arbejde selvstændigt, når opgaven kræver det, og er en holdspiller, som kan indgå aktivt og løsningsor..
 • Operatør søges til nathold i Langeskov

  Da vi samarbejder med vikarbureauet Moment om denne stilling, vil du blive sendt videre til deres hjemmeside. Er du mest produktiv om aftenen eller om natt..
 • Quality Partner til Facility Management

  Er du struktureret, systematisk og analytisk? Har du erfaring med, at sikre løbende forbedringer af GMP og compliance i en farmaceutisk virksomhed? Er du vant i rollen som nøgleperson i forbindelse..
 • Deviation responsible til fyldefabrik

  Er der en detektiv gemt i dig og brænder du for at forbedre processer? Så er du muligvis vores nye fyldesupporter i Hillerød.
  Om afdelingen
  Du vil blive en del af Injectable Finished Products (.
 • Fyldesupporter til fyldefabrik

  Kan du lide, når der er styr på sagerne, og ser du detaljer samtidig med at vi også har fremdrift? Så kom og hjælp os med at sikre, at vores dokumentation er korrekt, når vi producerer vigtig medic..
 • Fyldeoperatør med erfaring til Fyldefabrik

  Tør du udfordre dig selv i vores færdigvarefabrik? Vil du spille en vigtig rolle i produktionen af livsvigtige lægemidler? Kan du omprioritere og håndtere forandringer, når hverdagen ikke forløber .
 • Studentermedhjælper til afdelingen for oprensning i medicinalproduktion

  Studentermedhjælper til afdelingen for oprensning i medicinalproduktion
  Produktion

  Er du studerende med teknisk flair og gåpåmod? Har du lyst til at være med på en spændende rejse, hvor du læ..
 • Teamleder til API-produktion - Vær med, når vi redder liv

  Teamleder til API-produktion - Vær med, når vi redder liv
  Production

  Har du allerede stiftet bekendtskab med ledelse og farmaceutisk produktion, og vil du tage det næste skridt ind i en kompl..
 • Dygtig håndværker til robotspecialiststilling på daghold i plaststøbeproduktion

  Er du klar på at tage ejerskab for produktionsrobotter i vores 24/7 produktion?
  Tør du tage ansvar og vise initiativ i et produktionsmiljø, hvor vi arbejder med LEAN-værktøjer, tekniske forbedring..
 • Akademisk medarbejder til Environmental Monitoring – Aseptisk Produktion

  Er du en passioneret akademiker der nyder produktionens puls i hverdagen? Får du energi af problemløsning og løbende forbedringer i et GMP-miljø sammen med stakeholders? Kan du lide at sætte dit eg..
 • Studentermedhjælper til Compliance & Facility i Teknisk Service

  Studentermedhjælper til Compliance & Facility i Teknisk Service
  Maintenance

  Er du studerende på en videregående uddannelse med fokus på byggeindustrien? Vil du udvide dit kendskab til produkt..
 • Praktikant med teknisk flair

  Leder du efter et spændende praktikophold til at supplere dine studier? Er du en ambitiøs og højt ydende studerende, der leder efter en mulighed for at udfordre dig selv i et dynamisk produktionsmi..
 • Warehouse Proces Supporter

  Motiveres du af muligheden for at få en betydelig indflydelse på millioner af menneskers liv verden over? Har du en stærk passion for at drive procesforbedringer og implementere banebrydende optime..
 • Processupporter til tabletproduktionen

  Kan du bidrage til at sikre et tårnhøjt kvalitetsniveau i produktionen af livsvigtig medicin? Er du passioneret omkring processer og optimeringer i produktionen? Har du en analytisk tilgang til arb..