Job som medarbejder til dagcenter

Find job som medarbejder til dagcenter. Tryk på knappen for at se alle jobs som medarbejder til dagcenter. Du kan altid se alle ledige stillinger som medarbejder til dagcenter ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som medarbejder til dagcenter, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som medarbejder til dagcenter. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som medarbejder til dagcenter lige nu

Medarbejder til Dagcenter hører under jobtypen SOSU-hjælper.

3 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER TIL DAGHJEM

  En sjælden udbudt stilling til vores daghjem/dagcenter. Vi søger en social- og sundhedshjælper til ansættelse 01.09.23, 30 t./uge i dagvagt. I forbindelse med specielle aftenarrangementer kan der d..
 • Tysingehave – Pleje – og Dagcenter, søger SSA eller SSH til nattevagt.

  Tysingehave – Pleje – og Dagcenter, søger SSA eller SSH til nattevagt.

  Plejecenteret er nummer to i Danmark af Offentligt Privat Partnerskab (OPP) Det første på Sjælland indgået mellem Danske..
 • Ergoterapeut til Genoptræning, Sundhed, Viborg kommune

  Brænder du for neurologisk genoptræning, og har du lyst til et job, hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag, forventes at tage ansvar og har mulighed for at være en del af et fagligt udvikle..