Job som omsorgsmedhjælper

Find job som omsorgsmedhjælper. Tryk på knappen for at se alle jobs som omsorgsmedhjælper. Du kan altid se alle ledige stillinger som omsorgsmedhjælper ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som omsorgsmedhjælper, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som omsorgsmedhjælper. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som omsorgsmedhjælper lige nu

Omsorgsmedhjælper hører under jobtypen SOSU-hjælper.

11 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Autismecenter Storstrøm Afd. Rugvænget søger Husassistent / omsorgsmedhjælper.

  Autismecenter Storstrøm Afd. Rugvænget søger Husassistent / omsorgsmedhjælper. Mandag – torsdag hjælpe børnene i deres morgenrutiner, madlavning, rengøring - samt varetagelse af andre opgaver i bol..
 • Vi søger en ufaglært omsorgsmedhjælper til et respiratorisk team nær Vejle

  Vi søger en ufaglært omsorgsmedhjælper, der kan indgå i et respiratorisk team hos en herre, der er tracheostomeret, og som derfor har behov for respiratorisk overvågning. Arbejdet vil foregå i borg..
 • Omsorgsmedhjælper til Låddenhøj

  Vi søger energisk og omstillingsparat omsorgsmedhjælper til aktivitets- og samværstilbuddet Låddenhøj i Nyborg. Aktivitets- og Samværstilbud Låddenhøj, Handicapcenter Fyn i Nyborg søger snarest mul..
 • Omsorgsmedhjælper søges til et team i Hjørring

  Vi søger en ufaglært omsorgsmedhjælper til at indgå i et permanent team hos en pige i Hjørring. Der vil være tale om såvel respiratoriske opgaver samt almindelige plejeopgaver. Borgeren har behov f..
 • Omsorgsmedhjælper til Udviklingscentret De 2 Gårde

  SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
 • Krohaven i Tarp søger pædagog og omsorgsmedhjælper

  Krohaven Aflastningstilbud i Tarp søger en pædagog samt omsorgsmedhjælper med ansættelse snarest muligt. Begge stillinger er 6 mdrs. kontraktansættelse på 26-30 timer med mulighed for fa..
 • Toresholm søger hurtigst muligt, en husassistent/omsorgsmedhjælper til 25-30 timer ugentligt med mulighed for flere t...

  Fonden Toresholm er et socialpædagogisk/psykiatrisk botilbud med døgnbemanding, og har siden 1998 været et bosted for voksne borgere pt. fra 20-62 år.

  Vores målgruppe er mennesker med psykiske .
 • Omsorgsmedhjælper til en fast stilling på Saustrup, botilbud

  Saustrup, botilbud søger en omsorgsmedhjælper til enfaststilling på 30 timer. Opstart den 1. august 2023Saustrup ligger 12 km øst for Holstebro i landlige omgivelser. På Saustrup er der to bo-afdel..
 • Pædagog eller omsorgsmedhjælper til Boformen Søparken

  Pædagogisk medarbejder eller omsorgsmedhjælper med interesse - og gerne erfaring indenfor det socialpædagogiske arbejde søges til Boformen

  Vi søger en ny kollega til en fast stilling med første .
 • Børnehusene Stjernen søger vågen nattevagt 29 timer om ugen.

  Børnehusene Stjernen søger vågen nattevagt 29 timer om ugen. Vi søger en omsorgsmedhjælper/vågen nattevagt med start 17.07.23 eller efter aftale.

  I Børnehusene Stjernen i Fraugde bor 24 børn, d..
 • Omsorgsmedhjælper og social- og sundhedshjælpere/assistenter søges til respiratoriske teams i Sydjylland

  Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i Sydjylland

  Vi søger omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter til vore respir..