Ledende sygeplejerske/Enhedsleder for Sygeplejen, forsorgen og sekretariatet – Institution Vestegnen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Institution Vestegnen søger en ledende sygeplejerske med stærke faglige og personlige kompetencer til enhedslederstilling.

Er du vores nye enhedsleder, der har interesse for at løfte en spændende ledelsesfunktion på det forsorgs- og sygeplejefaglige område? Har du flair for at skabe flow i administrative arbejdsgange og sikre kvalitativ opgaveløsning, samt være bindeled mellem behandlingsmæssige fagligheder?

Institution Vestegnen er Kriminalforsorgens specialinstitution for fængsels- og forvaringsdømte, der har behov for psykiatrisk og psykologisk udredning og behandling.

Om stillingen:

Enhedslederen refererer til institutionschefen, er en del af ledergruppen og bidrager til sammenhæng i institutionens samlede opgaveløsning.

Enhedslederen for Sygeplejen, forsorgen og sekretariatet har ansvaret for ledelsen af fængslets sygeplejefaglige behandling af indsatte, det forsorgsmæssige arbejde i relation til de indsatte og sekretariatsbistand til somatiske læger, psykologer, psykiatere og institutionschefen. Enhedslederen har delegeret personaleledelsesansvar for ca. 20 medarbejdere inden for de tre nævnte område.

Enhedslederens hovedopgaver:

  • Ansvar for sygeplejefaglig behandling af indsatte, ansvar for koordinering af somatisk læge- og tandlægebehandling samt ansvar for fængslets eksterne sundhedsfaglige konsulenter, herunder ansvar for udgifter til somatisk sundhedsbehandling
  • Ansvar for fængslets socialfaglige arbejde
  • Ansvar for sekretariatsbistand til fængslets behandlergruppe og institutionschefen
  • Ansvar for personaleledelse inden for eget område
  • Ansvaret for enhedens opgaver og udførelse, herunder sagsbehandling af ansøgninger og klager fra indsatte og øvrige klientnære opgaver
  • Ansvar for målopfyldelse inden for egne fagområder i relation til fængslets mål- og resultatplan
  • Ansvaret for enhedens udmeldte driftsramme
  • Opretholde og videreudvikle positive samspilsrelationer med alle relevante samarbejdsparter
  • Ansvarlig for samarbejde med områdekontoret inden for enhedens opgaver

Vi forventer, at du:

  • Er sygeplejerskeuddannet og har solid sygeplejefaglig baggrund med højt fagligt niveau, bred erfaring og professionel tilgang til opgaven
  • Har bred ledelseserfaring og påtager sig lederskabet både i forhold til egne og personalets opgaver
  • Er åben, respektfuld og direkte i sin kommunikation
  • Er løsningsorienteret med fokus på helhedsforståelse
  • Har kendskab til og flair for kvalitetsudvikling, planlægning og økonomistyring
  • Har forståelse for den politiske indvirkning på opgaveløsningen
  • Evner at opbygge relationer og sikre et godt samarbejde
  • Er rollemodel for det gode samspil og et velfungerende arbejdsmiljø

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. september eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten samt cirkulære om organisationsaftale for sygeplejersker i staten. Du bliver lønindplaceret som oversygeplejerske/ sygeplejefaglig leder med mulighed for forhandling af individuelle løntillæg.

Som fastansat civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund.

Hvem er vi?

Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel med 168 pladser, hvoraf 23 pladser er i halvåbent regi. Der er ca. 200 medarbejdere inden for en række forskellige faggrupper. Fængslet modtager indsatte fra hele landet og fra Færøerne. Det er Kriminalforsorgens specialfængsel til indsatte, som har behov for psykiatrisk, psykologisk og/eller sexologisk udredning og behandling.

De indsatte har typisk begået personfarlig kriminalitet og har lange domme. Fængslets opgave er at straffuldbyrde og sikre de indsatte en meningsfuld afsoning samt forberede udslusning og løsladelse.

Fængslet har ni afdelinger, heraf bl.a. en visitationsafdeling til sædelighedsdømte med korte domme, en misbrugsbehandlingsafdeling, en halvåben afdeling samt en afdeling for indsatte, som i Grønland er dømt til afsoning af tidsubestemt forvaring.

Herstedvester Fængsel er en del af Institution Vestegnen, der foruden Herstedvester Fængsel består af Køge Arrest.

Institution Vestegnen er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.Kriminalforsorgen.dk og www.herstedvesterfængsel.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 11. august 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Institutionschef Hanne Høegh Rasmussen, tlf. 7255 6504 (træffes ikke efter den 19. juli), eller enhedsleder Ditte Thomsen, tlf. 7255 1383.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586 (træffes ikke i uge 29, 30 og 31).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Albertslund
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Er du en erfaren sygeplejerske med en passion for ældreplejen og brænder for at skabe fagligheden i top, så er det dig vi søger. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kombinerer udvikling,.
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    [xxxxx]s nye sundhedspolitik er vedtaget. Ambitionerne er store og retningen er sat. Vil du være med til at give den liv?Vi søger en ny kollega, som vil være frontløber i realiseringe..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    Sygeplejersker søges til dagvagt med fleksible mødetider og weekendfri. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid på 37 timer pr. uge, men der kan være mulighed for at aftale andet, hvis du ønsker .
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1