Erfarne sygeplejersker søges til Aftenvagt i Sygeplejen Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Da vores ene aftensygeplejerske er flyttet til Århus og en anden går på pension, tilbyder vi to stillinger i vores stabile Sygeplejegruppe.

Trives du på en arbejdsplads med stærke faglige kompetencer og dygtige ressourcestærke kollegaer, så er det hos os du skal søge job.

Vi er er fantastisk team af sygeplejersker, der trives med at gå på arbejde i et anerkendende arbejdsmiljø, med gode kompetente kollegaer i alle aldre og med forskellig faglig baggrund.

Om jobbet
Som kommunal Sygeplejerske får du det sygeplejefaglige ansvar for borgere i forskellige forløb, som kan forløbe over alt fra et enkelt planlagt besøg, til forløb i en årrække, samt akutte besøg du bliver tilkaldt til. Opgaverne kan til tider være meget komplekse, med koordinering mellem mange samarbejdspartnere. Du indgår i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen og du vil komme til at bidrage til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Som sygeplejerske fungerer du som faglig sparringspartner for hjemmeplejens medarbejdere, akut-teamet samt øvrige samarbejdspartnere. Arbejdsopgaverne spænder vidt og inkluderer f.eks. Medicindosering, sårplejer, palliation, parenteral ernæring, IV-antibiotika osv.

Stillingsoplysninger
Vi søger en fast aftenvagt på ca.28 timer.
Vi har brug for sygeplejersker der har bred klinisk erfaring. Du har minimum 3 års erfaring fra enten sygehus eller anden kommunal sygepleje og motiveres af arbejdet i sygeplejen. Du ser sygepleje i borgerens eget hjem, som en spændende udfordring, hvor opgavernes karakter stiller store krav til en høj faglighed. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din vagt, er i stand til at identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger. Du iværksætter relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning, ligesom du er omhyggelig i dit arbejde og din dokumentation. I Greve benytter vi omsorgssystemet Nexus.

Vi forventer at du ser samarbejdet mellem de forskellige faggrupper, som en hjørnesten til at opnå kvalitet og succes i varetagelsen af opgaverne hos borgerne.

Øvrige oplysninger
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst.
Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort.

Vil du høre mere om os og jobbet, så er du mere end velkommen til at kontakte stedfortræder Bolette Vilstrup tlf. 23386789. Hvis du har lyst til at tale med en af dine kommende kollegaer, er du meget velkommen til at ringe til sygeplejens døgntelefonen på tlf. 23386965. Her kan du også aftale et uforpligtende besøg, inden du sender din ansøgning.

Sidste ansøgningsfrist er d.12/4 2024
Tiltrædelse 1/5 24 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Greve

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Sundhedsfaglig rådgiver til nyt mentalt sundhedsteam Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil eft..
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4