Er du erfaren sygeplejerske og vil arbejde med udvikling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Så skal du med på vognen som klinisk udviklingssygeplejerske hos os på Geriatrisk Afsnit på Amager Hospital, hvor du bliver en del af en kultur, der bærer præg af ’landsbyhospital’, hvor vi kender og hjælper hinanden på tværs.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads såvel socialt som fagligt.

Vores afsnit er kendetegnet ved en høj faglighed og et godt kollegaskab på tværs af fagskel, hvor særligt humor og nysgerrighed præger dagligdagen. Vi griner af os selv og med hinanden og vores patienter. Det understøtter relationen og er med til at sikre, at patienterne har en god oplevelse med deres forløb hos os.

Vi arbejder tæt sammen mono- og tværfagligt og på tværs af sektorer og hospitalets øvrige afsnit. Vi undrer os sammen, så vi løbende understøtter den faglige udvikling og kvalitet og sikrer, at ny viden bliver en del af vores daglige praksis.

Vores patienter er komplekse med flere diagnoser. Det fordrer en sygepleje, der spænder over både det akutte, fundamentale, palliative og instrumentelle.

Vi er arbejder løbende med udvikling af kvaliteten af vores pleje, fag og afdeling.

Vi er meget optaget af, at man i det daglige arbejde kan undres, og at denne gribes enten af den enkelte sygeplejerske eller i samarbejde med udviklingssygeplejerskerne. Derfor sætter vi en ambitiøs ramme for udviklingen af sygeplejen, da vi gerne vil sikre et højt fagligt niveau, derfor

På Amager Hospital har vi et årshjul (kompas), der sikrer, at man hver måned har et indsatsområde relateret til sygeplejens virksomhedsfelt. I samarbejde med afsnittets anden udviklingssygeplejerske har du flere forskellige opgaver. En er at varetage planlægning af og gennemførelse af undervisning af personalet ifm. kompasemnerne. Man har tillige medansvar for at sikre, at der udføres en professionel og patientsikker pleje, hvorfor der planlægges bed-side dage ifm. introduktion af medarbejdere eller som kompetenceudvikling af erfarne medarbejdere. Særlige opgaver, som er tilknyttet denne stilling er:

  • funktion som patientsikkerhedskoordinator (bl.a. arbejde med UTH)
  • arbejdet med Geriatrisk specialekursus, der bliver planlagt og afholdt årligt.

Kom godt i gang som udviklingssygeplejerske hos os.

På Amager Hospital tager vi godt hånd om dig, og vi arbejder målrettet med individuelle introduktions- og kompetenceprogrammer. Da du vil have en fod i flere lejre, vil der være taget højde for dette i dit introduktionsprogram, så du vil blive introduceret både til det daglige arbejde som sygeplejerske og til funktionen som udviklingssygeplejerske.

Stillingen er fordelt med 50/50 til udviklingsarbejde og plejerelateret arbejde. Som udviklingssygeplejerske har man enkelte vagter, arbejder fuld tid og hver 3. weekend.

Besøg os og få et indtryk af os inden du søger.
Kom gerne og snak med os, inden du søger. Vi er meget nysgerrige på dig og din interesse for os.

Vil du vide mere om jobbet så ring til oversygeplejerske Lars Ravn på tlf. 24640318 eller assisterende Line Vinther på tlf. 20573174.

Sidste frist for ansøgning er torsdag den 26. januar 2023 kl. 24. Samtaler afholdes løbende, dog senest mandag den 30. januar 2023.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Torsdag den 26. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2