Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Erfarne sygeplejersker søges til Sygeplejen Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

På grund af den demografiske udvikling skal vi bruge flere dygtige sygeplejersker.

Trives du på en arbejdsplads med stærke faglige kompetencer og dygtige ressourcestærke kollegaer, så er det hos os du skal søge job.

Vi er er fantastisk team af sygeplejersker, der trives med at gå på arbejde i et anerkendende arbejdsmiljø, med gode kompetente kollegaer i alle aldre og med forskellig faglig baggrund.

Om jobbet

Som kommunal sygeplejerske får du det sygeplejefaglige ansvar for faste borgere. Du indgår i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen og du vil komme til at bidrage til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Som sygeplejerske fungerer du som faglig sparringspartner for hjemmeplejens medarbejdere, akut-teamet samt øvrige samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne spænder vidt fra den grundlæggende sygepleje til f.eks. hjemmedialyse, parenteral ernæring, IV-antibiotika osv. til borger med særlige komplekse udfordringer.

Stillingsoplysninger
Vi har brug for sygeplejersker der har bred klinisk erfaring, gerne fra det lungemedicinske, kardiologiske eller endokrinologiske område. Du har minimum 3 års erfaring fra enten sygehus eller anden kommunal sygepleje og motiveres af arbejdet i sygeplejen

Du ser kommunalsygeplejen som en spændende udfordring, hvor opgavernes karakter stiller store krav til en høj faglighed. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din dag, er i stand til at identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger. Du iværksætter relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning, ligesom du er omhyggelig i dit arbejde, din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet.

Vi arbejder med et lavt vagtspænd på 3-5 vagter over 8 uger og hver 4. uge i weekend. Du har mulighed for at arbejde på 32-37 timer om ugen.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort.

Vil du høre mere om os og jobbet, så er du mere end velkommen til at kontakte Leder af Sygeplejen Jeanette Buhl-Madsen tlf. 22154137.

Hvis du har lyst til at tale med en af dine kommende kollegaer, er du meget velkommen til at ringe til sygeplejens døgntelefonen på tlf. 23386965. Her kan du også aftale et besøg, inden du sender din ansøgning.

Sidste ansøgningsfrist er d. 18/9 2023

Tiltrædelse 1/11 23 eller efter aftale.

Vi afholder samtaler d. 20/9 23
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater