Tandlæge med bred erfaring søges til Greve Kommunes Tandpleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

En af vores dygtige tandlæger har søgt nye udfordringer efter en del års ansættelse hos os. Derfor har du nu muligheden for at blive del af et stærkt fagligt fællesskab. Vi har en vakant fuldtids tandlægestilling pr. 01.04.2024. Er det noget for dig?

Greve Kommunes Tandpleje er samlet i et nyere klinikhus beliggende centralt i Greve. Klinikhuset rummer både caries-afdeling og tandregulering og består af 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik. Vores udstyr og klinikker holder vi løbende up-to-date.
Vores patientgrundlag er ca. 12.000 børn og unge, samt ca. 100 specialtandplejepatienter. Opgaven med specialtandpleje varetages som en fælles opgave af flere tandlæger og tandplejere.

I Tandplejen er vi 35 engagerede medarbejdere, heraf 5 tandlæger, 2 specialtandlæger og 1 overtandlæge.
Som tandlæge i Greve Kommunes Tandpleje vil du indgå i et team af erfarne tandlæger og tandplejere. Vi har fokus på daglig sparring og på at løse opgaverne i fællesskab med alle faggrupper. Du vil blive introduceret af cariesafdelingens faglige leder, der vil sikre at du får en god start.

Du kan forvente en travl og omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver og vil blive assisteret af dygtige klinikassistenter. Du vil indgå i faglig sparring på tværs af faggrupper.
I Tandplejen har vi fokus på trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder løbende med inddragelse og med at styrke sammenhold og arbejdsglæde i medarbejdergruppen.

Vi søger en dygtig tandlæge, der ønsker at bidrage til den gode kvalitet og udvikling i Tandplejen.
Du må gerne:
- være ambitiøs, ansvarlig og have høj faglighed
- have bred erfaring med tandlægefaget
- have lyst til at behandle voksne i specialtandplejen (sammen med kolleger)
- være god til at samarbejde med alle Tandplejens faggrupper
- være glad for at arbejde med børn og unge og god til at kommunikere med deres forældre

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis.

Stillingen er fuldtid 35 timer om ugen. Hvis du ønsker færre timer, fx 4 dage/uge så er det også muligt. Ca. hver 4. torsdag er arbejdstiden 10-17.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail [email protected] eller tlf. 43 97 91 91.

Er dette en stilling for dig? Så send din ansøgning online via link. Vedhæft gerne CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist tirsdag den 13.2.2024, vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 27.2.2024 (bemærk at samtaler afholdes efter vinterferie uge 7/8).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 09.02.2024
 • Tandlæge
 • Greve

Lignende jobs

 • Tandlæge i Storkøbenhavn

  Vil du samarbejde med børn og unge og være en del af et stort fagligt netværk, så får du nu muligheden for et spændende job i Danmarks største tandpleje.[xxxxx]s Børne- og Ungdomst..
  • Tandlæge
  • Storkøbenhavn
  Få mere info
 • Tandlæge i København

  Vi oplever fortsat tilgang af patienter til vores stærke setup af ambitiøse og dygtige tandlæger og specialister. Vi er derfor altid på udkik efter nye kolleger som dig, der står sikkert i din fagl..
  • Tandlæge
  • København
  Få mere info
 • Tandlæge i Rødovre

  Om jobbetEr du optaget af at forebygge og behandle sygdomme i tænder, har du interesse for de kirurgske opgaver og er du god til tale med både børn, unge, voksne og ældre? Og vil du være en del af .
  • Tandlæge
  • Rødovre
  Få mere info
 • Tandlæge i Storkøbenhavn

  Tandlæge søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
  • Tandlæge
  • Storkøbenhavn
  Få mere info