Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 06.09.2023
  • Tandlæge
  • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Erfaren tandlæge søges til Greve Kommunes Tandpleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Du har nu muligheden for at blive del af et stærkt fagligt fællesskab, da Tandplejen har en vakant tandlægestilling, fuldtid/35 timer, pr. 1.12.2023.

Greve Kommunes Tandpleje er samlet i et nyere klinikhus beliggende centralt i Greve. Klinikhuset rummer både caries-afdeling og tandregulering og består af 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik. Vores udstyr og klinikker holder vi løbende up-to-date.
Vores patientgrundlag er ca. 12.000 børn og unge, samt ca. 100 specialtandplejepatienter.

I Tandplejen er vi 35 engagerede medarbejdere, heraf 5 tandlæger, 2 specialtandlæger og 1 overtandlæge.

Som tandlæge i Greve Kommunes Tandpleje vil du indgå i et team af erfarne tandlæger og tandplejere. Vi har fokus på daglig sparring og på at løse opgaverne i fællesskab. Du vil blive introduceret af cariesafdelingens faglige leder, der vil sikre at du får en god start.

Du kan forvente en travl og omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver og vil blive assisteret af dygtige klinikassistenter. Du vil indgå i faglig sparring på tværs af faggrupper.
I Tandplejen har vi fokus på trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder løbende med inddragelse og med at styrke sammenhold og arbejdsglæde i medarbejdergruppen.

Vi søger en dygtig tandlæge, der ønsker at bidrage til den gode kvalitet og udvikling i Tandplejen.
Du må gerne:
- være ambitiøs, ansvarlig og have høj faglighed
- have bred erfaring med tandlægefaget
- have lyst til at behandle voksne i specialtandplejen (sammen med kolleger)
- være god til at samarbejde med alle Tandplejens faggrupper
- være glad for at arbejde med børn og unge og god til at kommunikere med deres forældre

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis.

Stillingen er 35 timer om ugen/1440 timer om året. Hvis du ønsker færre timer, så er det også muligt. Ca. hver 4. torsdag er arbejdstiden 10-17.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail [email protected] eller tlf. 43 97 91 91, eller TR, tandlæge Yalda Nabil [email protected] 43 97 33 33.

Er dette en stilling for dig? Så send din ansøgning online via link. Vedhæft gerne CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist mandag 25.9.2023, vi forventer at afholde samtaler onsdag den 4.10.2023
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater