Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Lærer
 • Horslunde
 • Fredag den 24. juni 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Lærer til indskolingen i Horslunde Landsbyordning (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Horslunde

Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Syntes du det er stort at være lille? Så er du den brik, vi står og mangler i vores indskoling!

Vi mangler en lærerkollega der, som vi, møder både elever, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et nærvær i samværet, og så skal du helst kunne tiltræde d. 1. august 2022.

Hvem er vi?
Horslunde Landsbyordning er beliggende i Horslunde, en lille landsby nord for Nakskov. Vi tilbyder et trygt og udviklende tilbud til børn fra 0-16 år. I de første år skabes fundamentet for vores børn hos dagplejerne i Landsbyordningen. Næste skridt er børnehaven på Hans Fugls Vej, hvor vi har indrettet os ud fra tanken om det positive læringsrum, og hvor vi dyrker nærvær, hygge, glæde, omsorg og ikke mindst humor. I børnehaven er vi med helt frem til skolestart, hvor vi sørger for en god og tryg overgang til vores Landsbyordningsskole. Vi tager altså vores børn i hånden, når de starter i vores dagpleje, og er med hele vejen, til de er store elever, der går ud af 9. klasse på vores skole.

I vores arbejde med overgange, er vi ved at skrive en række bøger om det gode nærværende børneliv, i og omring, Horslunde Landsbyordning. Vores samarbejde med kollegaer og ledelse er båret af tillid. Det betyder, at vi ikke arbejder med fuld tilstedeværelse. Vi må forberede os, hvor og når vi har lyst til det. Vores ledelse har tillid til, at vi løser vores opgaver, og vi har tillid til, at vores ledelse hjælper os, hvis arbejdsopgaver og tid ikke passer sammen som brikker i det puslespil, som Horslunde Landsbyordning er.

Vi vil være den bedste skole for alle vores elever. En skole, hvor din undervisning skaber de bedste muligheder for alle vores elevers læring, i et samvær med nærvær.

Hvilke fag?
Det vil være en fordel hvis du kan undervise i idræt, dansk eller matematik. I vores indskoling planlægger vi efter få lærer princippet, fordi vi tror på at få nærværende voksne omkring en klasse, kan gøre en kæmpe forskel. Vi satser på den tidlige indsats, hvilket gør vi har sat massivt ind på overgangen fra børnehave til skole og vi tror på, at hvis vi skaber de bedste betingelser for vores elevers tid i indskolingen, så vil resten af deres skoletid blive med færre udfordringer.

Hvem er du?
Vi søger en lærer, der vil engagere sig både fagligt og socialt med kollegaer og børn på tværs af hele Landsbyordningen.

Vi ønsker, at du:
 • er nærværende og har overblik
 • har glimt i øjet og en positiv tilgang
 • er fleksibel, stabil og ansvarsbevidst
 • kan og vil tænke nyt og bidrage med ideer på tværs af Landsbyordningen
 • er tydelig, relationsstærk og imødekommende
 • leder dit klasserum og skaber inspirerende undervisning i et trygt læringsmiljø for eleverne

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest samt straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning via nedenstående link senest d. 24. juni 2022. Samtalerne afholdes i uge 26.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte vores leder Vikki Jensen på 2420 9517, hvor du også har mulighed for at aftale tid til besøg.

Vi glæder os til at modtage din ansøgnig!

Lignende jobs

 • To Lærere til Horslunde Landsbyordning

  Er du vores nye kollegaer i Horslunde Landsbyordningsskole? Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dyg..
 • Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen søger en lærer

  Holder du af børn og unge mennesker? Trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær? Så er de..
 • Lærer til Søllested Landsbyordning

  På grund af stigende børnetal søger vi endnu en lærer til vores skønne skole. Vil du være en del af en nytænkende arbejdsplads med høj grad af medindflydelse? Og vil du møde ind på en arbejdsplads .
 • Lærer søges til Østofte Landsbyordning

  Østofte Landsbyordning søger en lærer med tiltrædelse pr. 1. august 2023.

  Om os
  Østofte landsbyordning er kendetegnet ved at have højt til loftet både bogstavligt og i mere overført betydning. .

Lignende søgeresultater