Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 10.03.2023
 • Administrativ medarbejder
 • Hele Sjælland
 • Søndag den 19. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kundeservicemedarbejdere til Nielsen Media

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Søger du en deltidsstilling med kundekontakt over telefonen? Er du serviceminded, og har du en professionel tilgang til arbejdet? Så søg job hos Nielsen Media i HellerupPlacering: HovedstadenJobtyp...

Lignende jobs

 • Salgsbackup/koordinator – 30 timer om ugen i Nordsjælland

  Fri kontakt
  Her er en stilling med bredde i arbejdsområdet – du servicerer virksomhedens kunder og samarbejdspartnere og varetager interne salgsopgaver. Herudover håndterer du udtræk af data/rapporter fra bl.a. Navision og databaser. Lyder det interessant for dig? Så læs endelig videre; Vi søger en medarbejder til vores kunde.
 • Assisterende Front Office Manager, fuldtid, Scandic Sydhavnen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 14. april 2023 København. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
 • Struktureret administrativ medarbejder til Greve Idræts- og Fritidscenter

  Fri kontakt
  Vi har et rigt kultur- og fritidsområde i Greve kommune. På Idrætsområdet har vi to kommunale idrætsanlæg i Greve Idrætscenter og Hundige Boldfælled og to selvforvaltende idrætscentre i Tune og Karlslunde. Vi har også en stor svømmehal og en række borgerhuse.
 • Executive Assistant til Internationalt konsulenthus

  Fri kontakt
  Er professionel, ambitiøs og udadvendt ord, du forbinder dig selv med? Så er det her måske noget for dig. Vi søger en Executive Assistant, som kan fungere som værdifuld sparingspartner for Managing Partner og for teamet af konsulenter.

Lignende søgeresultater