Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 27.02.2023
 • Butiksmedarbejder
 • Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Servicemedarbejder under 18 år til bageriudsalget - Greve- - Timer:

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Greve

Servicemedarbejder under 18 år til bageriudsalget - Greve
Servicemedarbejder under 18 år til bageriudsalgetVil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til...

Lignende jobs

 • Salgsassistent (30t./uge) - Wolford butikken i Magasin Kgs. Nytorv, København

  Fri kontakt
  Salgsassistent (30t./uge) - Wolford butikken i Magasin Kgs. Nytorv, København. Brænder du for mode og kan identificere dig med Wolfords brand. Evner du at begejstre kunderne gennem en dedikeret kundeservice og ægte passion for Wolfords produkter. Så er denne stilling noget for dig...
 • København, Købmagergade - Butiksmedarbejder UNDER 18 år (Sabbatår)

  Holder du sabbatår og gerne vil tjene lidt ekstra, og kan du lide at betjene kunder? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Købmagergade. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år..
 • Salgsassistent til Royal Skin på Strøget!

  Fri kontakt
  Vi søger både en fuldtids- og deltidsansat salgs-/butiksassistent til vores lille butik på Strøget i København. Vi sælger dun- og skindjakker af høj kvalitet og går op i at give vores kunder en god og kompetent service. Vi forestiller os: - At du er serviceminded og opsøgende. - At du er fleksibel.
 • Albertslund - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer (mellem 08.00-16.00)

  Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Albertslund. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbe..

Lignende søgeresultater