Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 01.03.2023
 • Pædagog
 • Odense
 • Onsdag den 22. marts 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Pædagogisk assistent-elever til opstart sommer 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense

[xxxxx] søger 25 elever til uddannelsen som pædagogisk assistent med start på EUD den 19. juni 2023 eller EUX den 2. august 2023.
Om uddannelsenPå uddannelsen vil du udvikle personlige og f...

Lignende jobs

 • Er du en stolt odenseaner med en veludviklet forretningsforståelse?

  Fri kontakt
  Drømmer du om en selvstændig stilling, hvor du med passion sætter Brandts Klædefabrik i centrum? Vores kunde, KD Ejendomsselskab, søger en koordinator til ejendomsområdet Brandts, der sætter en ære i og er passioneret om, at Brandts også fremadrettet fremstår som et aktivt og attraktivt område – både for lejere og brugere.
 • Faglig stærk CAD konsulent med forretningsforståelse

  Vi har lagt en ambitiøs vækststrategi, derfor ønsker vi at styrke vores CAD-team med en faglig profil der har CAD-erfaring, er god til at håndtere kunderelationer og brænder for at bidrage til den .
 • Døgninstitutionen Stjernen søger en engagerede pædagog eller social og sundhedsassistent, der brænder for at understø...

  Døgninstitutionen Stjernen søger en engagerede pædagog eller social og sundhedsassistent, der brænder for at understøtte et indholdsrigt, trygt og sjovt liv for børn og unge med funktionsnedsættels..
 • Pædagog til nyoprettet vuggestue i Børnehuset Ærtebjerggård, Børneinstitutionen Korup-Næsby

  Vil du være med til at danne rammerne for en ny vuggestuegruppe? Er du pædagogen, der brænder for at udfolde din faglighed i læringsmiljøer med vuggestuebørn og indgå i et fagligt spændende lærings..

Lignende søgeresultater