Bygningsstyrelsen søger en serviceminded kollega til support ca. 10 timer/uge på kontoret i Skanderborg – (fleksjob e...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Skanderborg

Har du lyst til at blive en del af et mindre kontor i Skanderborg og være med til at udføre mange forskelligartede supportopgaver, så hverdagen i huset hænger godt samme for alle? Så er det måske dig, vi leder efter.

I Bygningsstyrelsen varetager vi opførelse og renovering af statens bygninger for kunderne på universiteterne og i administrative funktioner. Vi håndterer også ejendomsadministration, service og drift af hhv. private lejemål og statslige bygninger. Vi er opdelt i tre fagcentre: Center for Byggeri, Center for Facility Management og Center for Udlejning samt vores supportfunktioner Center for Økonomi og Stab, og vi er lokaliseret på to kontorer i hhv. København og Skanderborg.

I Skanderborg er vi ca. 60 medarbejdere tilknyttet, hvoraf ca. 50 har deres daglige gang på kontoret. Vi har et dejligt åbent kontormiljø, som er indrettet efter principperne for aktivitetsbaseret indretning, hvor man finder den plads, der passer til den aktivitet, som man skal i gang med. Alle vores centre er repræsenteret i Skanderborg, og vi har derfor meget samarbejde med både ledere og medarbejdere på kontoret i København.

Lige nu leder vi efter en ny kollega, som kan hjælpe os med forskellige supportopgaver, bidrage til at få hverdagen til at hænge godt sammen og som har lyst til at være en del af vores kollegiale fælleskab.

Dine opgaver:
Som vores nye kollega, vil du få ansvar for forskellige support- og sekretariatsopgaver, og dine primære opgaver vil være:

  • indkalde til møder
  • udarbejde dagsorden, referater af husmøder, arbejdsmiljømøder mv.
  • ajourføring af postlister mv.
  • følge op på at vores serviceleverandør får håndteret de faste opgaver
  • lave indmeldinger i serviceportalen, såfremt der er leverancer, som mangler
  • håndtere fakturaer i vores økonomisystem
  • være i løbende dialog med ISS, som leverer service i bygningen, om deres leverancer

Du vil også hjælpe med diverse forskellige praktiske opgaver i huset - f.eks. koordinere og bestille eventuelle driftsmæssige opgaver ved ISS, have styr på lageret af IT- udstyr og sikre, at vores lokaler fremstår pæne og ordenlige, og at der er rart at være.

I stillingen refererer du til kontorets lokale leder, men du vil samarbejde og være i dialog med både kolleger på kontoret i Skanderborg og i København samt med eksterne leverandører.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os, dog skal du skal være fortrolig med almindeligt kontorarbejde – så som at skrive referater af møder, journalisere og lave mødeindkaldelser i Outlook.

Ud over de faste opgaver, opstår der løbende ad hoc opgaver, og det er derfor vigtigt for os, at du er opmærksom, har ordenssans og kan se, hvad der trænger til at blive håndteret. Det kan eksempelvis være at bistå med information til nye medarbejdere, håndtere papaffald eller lignende.

Du vil spille en central rolle på vores kontor, og din kontaktflade vil være bred. Derfor ser vi gerne, at du er både samarbejds- og serviceorienteret og har lyst til at udføre diverse supportopgaver i samarbejde med både interne og eksterne parter. Når du først er inde i dine opgaver, vil du selvstændigt kunne planlægge en del af opgaverne.

Ansættelsesvilkår
For at bestride stillingen, skal du kunne arbejde ca. 10 timer ugentligt. Timerne ønskes placeret på 3 dage/uge, og arbejdet vil som udgangspunkt foregå fra vores kontor.

Det er i stillingen muligt at blive ansat som studentermedhjælp eller fleksjobber. Søger du som student, er det en forudsætning, at du er studieaktiv og kan fremsende dokumentation herfor. Søger du som fleksjobber er det en forudsætning, at du er fleksjobberettiget.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem staten og relevant faglig organisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Thomas Helsteds Vej 9, 8660 Skanderborg. V.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale leder Katharina Nyborg på tlf. 41 70 13 53 eller e-mail [email protected].

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 21. marts 2023. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/.

Vi forventer at holde samtaler den 30. marts 2023 med forventet tiltrædelse snarest muligt.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 3
21. marts 2024 3
20. marts 2024 3