Administrativ medarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Helt ærligt… Vi har lidt svært ved at forlige os med tanken. Men efter 48 år i Herning Kommune har en af vores gode kolleger besluttet hun skal på pension. Det betyder, at vi leder efter en administrativ koordinator til Kultur- og Fritid i Herning Kommune.

I Herning Kommune er frivilligheden, kulturen og foreningslivet blandt vores største skatte. Kommunens foreninger har over 50.000 medlemmer, og det er et område, der har stort politisk fokus. Rettesnoren for vores arbejde er folkeoplysningsloven og forvaltningens virksomhedsgrundlag (bilag), men allermest sætter vi en ære i at bistå vores foreninger, frivillige, ildsjæle, kulturmennesker og selvejende institutioner bedst muligt, så de kan lykkes med det, de brænder for.

Dine primære opgaver bliver på det folkeoplysende område og du bliver ”den fra kommunen” for en helt masse foreninger og for aftenskolerne. På aftenskoleområdet kommer du til at arbejde med tilskudsudregning, lokaletilskud, afregning på tværs af kommuner og lønafregning. I relation til de folkeoplysende foreninger kommer du til at arbejde med udregning og udbetaling af lokaletilskud, lokalebooking, sagsbehandling og fremstilling af dagsordenspunkter til politisk behandling.

Du får ansvaret for at håndtere torvehandlen i Herning by og behandling af ansøgninger om aktiviteter i midtbyen. Du bliver tovholder på kulturprisen og så er der altid gang i et eller andet uventet, så du skal også være frisk på ad hoc-opgaver, som ingen af os kan gætte på forhånd.

Du har relevant baggrund og uddannelse. Desuden forventer vi at du


  • arbejder struktureret og detaljeorienteret – og at du er glad for tal, struktur og sagsbehandling
  • er god til at formulere dig, både i tale og skrift, blandt andet i sagsfremstillinger til Kultur- og Fritidsudvalget.
  • er med på, at vores primære opgave er at hjælpe og yde den bedste service for foreninger og borgere Herning Kommune
  • trives med at arbejde i storrumskontor og at du både tilbyder og beder om sparring hos dine kolleger
  • og så kender du måske ØS (som er vores økonomisystem) og SBSYS (vores sagsstyringssystem), eller Conventus, som vi bruger til arbejdet med lokalebooking og foreningsadministration. Hvis du ikke kender systemerne i forvejen, skal vi nok lære dig det, men vi forventer, du er fortrolig med Office pakken.


Vi er 16 dedikerede kolleger i Kultur og Fritid, som er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur. Forvaltningen tæller desuden Herning Bibliotekerne, Borgerservice, Plan samt Erhverv- og Uddannelse.

I Kultur og Fritid arbejder vi med meget forskelligartede opgaver, lige fra gåfællesskaber og fritidspas via moderne kunst og Kulturfest Herning til internationale sportsevents. Porteføljen i afdelingen er stor, mangeartet og fyldt med god energi, og vi bruger hinanden til sparring og udvikling. Derfor vil det også være en fordel, hvis du har kendskab til kultur- og fritidslivet i Herning Kommune.

Vi går rigtig meget op i, at det er rart at gå på arbejde. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, og det er ikke sjældent, du risikerer at møde en kollega (eller chef), som futter rundt i strømpesokker. Det betyder ikke, at vi ikke arbejder professionelt og målrettet. Tværtimod. Vi siger mere ’vi’ end ’jeg’, vi er ambitiøse og realistiske, og vi sætter en ære i at prale gennem handling og resultater, i stedet for at lade det blive ved snakken.

Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingen er på fuld tid og ønskes besat senest fra 1. oktober 2023, gerne tidligere.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt og ansøgning


Vi har valgt at slå stillingen op lige inden sommerferien. Det kunne selvfølgelig godt være smartere i forhold til ferieafholdelse, men omvendt giver det mulighed for, at du kan bruge sommeren på at mærke efter i maven. Vi er klar til at svare på spørgsmål, når vi har fyldt batterierne igen efter 3. august. Du kan kontakte foreningskonsulent Helle Baadsgaard på 20 35 81 47 eller Kultur- og Fritidschef Søren Juul Baunsgaard på 40 10 15 25.

Ansøgningsfrist


den 13. august 2023.

Vi forventer at holde samtaler den 22. august og evt. anden samtalerunde den 25. august. Her vil du blive mødt af et ansættelsesudvalg, som består af fire mennesker. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Herning

    Kan du skabe en ny enhed, som allerede har et godt og solidt fundament, i en organisation med højt til loftet? Så er du måske den kommende leder for den nye Service- og Administrationsenhed i Sundh..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vi søger en ny kollega til at løse opgaver med bevilling af kropsbårne hjælpemidler efter servicelovens §112, §113, §86 stk. 2 samt til forskellige administrative opgaver som indkøb, betaling af fa..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Skive

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Administrativ medarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    To administrative medarbejdere til Rosenholms og Læringstilbuddenes nye fælles administrationsteamBostedet Rosenholm og Læringstilbuddene samler de administrative kræfter og søger to dygtige meda..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 8
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 7
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4