Ansvarsfuld HR Partner til ambitiøs styrelse i rivende udvikling (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du lyst til at varetage en helt særlig rolle som chefernes sparringspartner og rådgiver i alt fra teambuilding til personalesager? Motiveres du af at have selvstændigt ansvar for specifikke områder såsom arbejdsmiljø, kompetenceudvikling mv., og af at stå i spidsen for nye strategiske indsatser?

Vi har jobbet til dig, der vil gøre en forskel for cheferne, medarbejderne, organisationen og den grønne omstilling?

Om jobbet
Som HR Partner i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) får du stort selvstændigt ansvar og rig mulighed for at sætte dit aftryk på vores HR-initiativer. Stillingen er ny, og vi kan derfor i fællesskab forme den, så dine særlige kompetencer og interesser kommer i spil.

Vi leder efter dig, som kan støtte lederne ifm. personaleledelse, arbejdsmiljø, rekruttering, personalesager mv. Vi lægger vægt på, at du kan skabe en tillidsfuld dialog med lederne såvel som TR og andre samarbejdspartnere.

Udover ledelsessparring får du ansvaret for specifikke HR-koncepter og årshjulprocesser som trivselsmålinger, udviklingssamtaler mv., og du vil - i tæt samarbejde med dine kollegaer - omsætte styrelsens forretningsmæssige behov til relevante og værdiskabende HR-aktiviteter og HR-strategier for bl.a. lønpolitik, rekruttering og kompetenceudvikling.

Din profil
Du har solid erfaring inden for HR-feltet, og du finder det naturligt at bringe din HR-faglighed og kompetencer i spil i den daglige sparring med både ledere, medarbejdere og tillidsrepræsentanter. Du motiveres af at gøre en forskel og går forrest ift. at hjælpe med at finde løsninger.

Derudover lægger vi særligt vægt på, at du:

  • besidder god organisationsforståelse og brænder for at motivere og bidrage til udvikling af SDFI
  • formår at prioritere dine arbejdsopgaver og opnår resultater, også når det går stærkt
  • trives med at arbejde selvstændigt samtidig med, at du er en god teamkollega.


  • Erfaring fra det offentlige er en fordel, men ikke et krav.

    Vi er dine nye kollegaer
    Du kommer til at indgå i HR-teamet, hvor vi er otte medarbejdere og en funktionsleder, som løser opgaverne i fællesskab. Hos os bliver du en del af et engageret team med dygtige kolleger, hvor vi prioriterer et godt sammenhold.

    HR-teamet er en del af kontoret Ressourcer, hvor vi er 26 kollegaer, som varetager økonomi og regnskab, intern service samt en indkøbsfunktion, som står for udbud og indkøb i hele koncernen. Kontoret Ressourcer er ét af 16 kontorer i styrelsen, som har i alt ca. 330 medarbejdere.

    Vi tilbyder bl.a.:

  • gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • stort ansvar med støtte fra kollegaer og leder
  • en styrelse i udvikling, hvor der skal nytænkes ift. understøttelse af organisationen.


  • Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturforsyner den offentlige og private sektor med data af høj kvalitet. Vi er eksperter i data og digital infrastruktur, som gør det muligt at lave digitale løsninger, der gør Danmark til et bedre sted at leve.

    Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030 og arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

    Dine løn- og ansættelsesvilkår
    Du bliver ansat på gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

    Tiltrædelse 1. november eller snarest muligt.

    Ønsker du yderligere oplysninger?
    Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Natasja Perotti på telefon: 20947463.

    Vi holder løbende samtaler, så skynd dig til tasterne.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i København

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • HR-chef
    • København
    • Torsdag den 19. oktober 2023

    Lignende jobs

    • Hr-leder i København

      THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
      • HR-leder
      • København
      Få mere info
    • Hr-leder i København S

      Are you looking for new challenges and an HR Business Partner job with world impact? A place where your HR toolbox will be useful, and your ideas will contribute to the productivity, stability, and..
      • HR-leder
      • København S
      Få mere info
    • Hr-leder i København

      Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
      • HR-leder
      • København
      Få mere info
    • Hr-leder i København

      .ROLE PROFILEGRADE: G35JOB TITLE: HR Business Partner NordicsEXTERNAL JOB TITLE: HR Business Partner NordicsFUNCTION: HRSUB FUNCTION: CITY & COUNTRY: Copenhagen, Denmark..
      • HR-leder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København

    Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i København.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte hr-leder i København over tid

    Dato Alle jobs som hr-leder
    10. juni 2024 6
    9. juni 2024 7
    8. juni 2024 7
    7. juni 2024 7
    6. juni 2024 5
    5. juni 2024 14
    4. juni 2024 14
    3. juni 2024 14
    2. juni 2024 14
    1. juni 2024 14
    31. maj 2024 15
    30. maj 2024 15
    29. maj 2024 15
    28. maj 2024 15
    27. maj 2024 14
    26. maj 2024 15
    25. maj 2024 15
    24. maj 2024 15
    23. maj 2024 16
    22. maj 2024 16
    21. maj 2024 17
    20. maj 2024 13
    19. maj 2024 13
    18. maj 2024 13
    17. maj 2024 10
    16. maj 2024 9
    15. maj 2024 9
    14. maj 2024 8
    13. maj 2024 7
    12. maj 2024 7
    11. maj 2024 7

    Værd at vide når du søger job som hr-chef i København

    Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

    Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

    Bydele i København

    København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

    Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

    Find ledige jobs i Indre By

    Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

    Find ledige jobs i Østerbro

    Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

    Find ledige jobs i Nørrebro

    Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

    Find ledige jobs i Vesterbro

    Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

    Find ledige jobs i Valby

    Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

    Find ledige jobs på Amager

    Mere information om København

    Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer