Jobnet - sådan bruger du Jobnet til at finde job

Jobnet en jobportal der er ganske let at bruge til din jobsøgning og jagt efter et nyt arbejde. Du skal blot oprette en profil, og så kan du begynde at søge efter jobs. Du kan søge efter alle typer stillinger og jobs til alle uddannelser i hele landet, og du kan også vælge at søge efter jobs i en bestemt region.

Se ledige jobs i hele Danmark

Der ligger mange stillinger på jobnet fra virksomheder der er i gang med rekruttering. Du skal blot oprette en profil, og så kan du begynde at søge efter jobs. Du kan søge efter alle typer stillinger og jobs i hele landet, og du kan også vælge at søge efter jobs i en bestemt region.

Jobnet samarbejder med jobcentre i Danmark, og det er derfor en god idé at have en profil på Jobnet, hvis du er ledig og ønsker at finde et nyt job. Jobnet er en gratis service, og det er helt uforpligtende at have en profil på Jobnet.

Jobnet giver dig også mulighed for at gemme jobs, så du kan komme tilbage til dem senere. Du kan også få besked, når der kommer nye jobs, der matcher din søgning.Når du har fundet et job, du er interesseret i, kan du klikke på “ansøg”-knappen. Herefter vil du blive bedt om at udfylde en ansøgning. Du kan også vælge at sende en ansøgning til flere jobs på én gang.

Du opretter dig på på Jobnet med din mailadresse og et selvvalgt password. Herefter vil du modtage en bekræftelses mail på din mailadresse. Du skal klikke på linket i denne mail for at aktivere din profil.

Når du har oprettet din profil, kan du begynde at søge efter jobs. Du kan søge efter jobs på Jobnet ved at bruge søgefunktionen. Du kan søge efter jobs ved at indtaste en søgestreng, f.eks. “salg” eller “marketing”. Du kan også søge efter jobs ved at vælge en kategori, f.eks. “ledige stillinger” eller “trainee”.

Når du har fundet et job, du er interesseret i, kan du klikke på “ansøg”-knappen. Herefter vil du blive bedt om at udfylde en ansøgning.

Hvor kan jeg finde et job på Jobnet?

Du kan finde et job på Jobnet ved at søge i jobdatabasen. Du kan også oprette en profil, så virksomheder kan finde dig.

Hvordan kan jeg finde et job på Jobnet?

Det er faktisk ret enkelt. Du skal bare oprette en profil, søge efter ledige stillinger, og så kan du ansøge direkte til dem. Du kan også tilmelde dig jobagenten, som gør at du automatisk får besked, når der er nye ledige stillinger, der matcher din profil.

Det er dog ikke nok bare at oprette en profil og søge efter ledige stillinger. Du skal også sørge for at have et godt CV, og at du kan vise, at du er den rette person til jobbet. Du kan finde mange gode råd om, hvordan du skriver et godt CV og ansøgning på Jobnet.

Hvor ofte opdaterer Jobnet nye job?

Jobnet opdaterer dagligt nye job.

 

Søger du job? Her kan du få overblik over ledige jobs i dit område:

 

Se også:

Login på Jobnet
Jobloggen

Ledige stillinger

Jobportalen

CV-skabeloner

Ansøgning eksempel

Jobansøgning eksempler

Jobansøgning

Ansøgning - 10 tips

Spørgsmål til jobsamtale

Lønberegner

Hvilke job passer til mig?

Jobnet login - sådan logger du ind på Jobnet 

Jobnet - sådan søger du

Ansøgnings skabelon

Jobindex 

Finde arbejde

Ledige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.