Jobnet - sådan logger du ind på Jobnet.dk

For at logge ind på Jobnet skal du bruge NemID. Hvis du ikke har NemID, kan du få det ved at bestille det hos din bank eller på www.nemid.nu. Når du har NemID, skal du gå ind på www.jobnet.dk og logge ind med dit NemID. Herefter kan du søge efter jobs, vælge jobsamtaler eller tilmelde dig forskellige kurser.

Se ledige jobs i hele Danmark

Hvordan logger jeg ind på Jobnet?

For at logge ind på Jobnet skal du have et NemID. Hvis du ikke har et NemID, kan du oprette et her. Når du har et NemID, skal du logge ind på Jobnet med dit brugernavn og adgangskode. Brugernavnet er det samme som det, du bruger til at logge ind på NemID. Adgangskoden er den kode, du har valgt, når du oprettede NemID. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp til at logge ind på Jobnet her.

For at logge ind på Jobnet.dk skal du:

1. Gå til www.jobnet.dk
2. Klik på "Log på med NemID"
3. Indtast dit brugernavn og pinkode
4. Klik på "Log på"

Hvornår skal du melde dig ledig på Jobnet?

Du skal melde dig ledig på jobnet eller i jobcenteret. Det skal du gøre den første ledighedsdag. Når dub har meldt dig ledig på jobnet, skal du desuden også henvende dig i jobcenteret, den første dag det har åbent.


Hvornår skal du senest afmelde dig som ledig på Jobnet?

Du skal senest afmelde dig som ledig på Jobnet den dag du ikke længere har ret til dagpenge. Hvis du for eksempel starter i job, skal du senest afmelde dig på din første arbejdsdag, og hvis du påbegynder studie, skal du senest afmelde dig til studiestart.


Hvad kan Jobnet bruges til?

Jobnet er en jobservice. På Jobnet finder du info om jobsøgning, uddannelse og om at søge nye medarbejdere. Du kan som virksomhed også bruge job- og CV-banken bank og vores CV-bank til finde nye medarbejdere eller til at finde et nyt job. Hvis du har brug for regionale informationer, finder du dem på jobcentrenes egne informationssider på Jobnet.

 

 

Se også:

Sådan bruger du Jobnet til at finde et job 

Ledige stillinger

Jobportalen

CV-skabeloner

Ansøgning eksempel

Jobansøgning eksempler

Jobansøgning

Ansøgning - 10 tips

Spørgsmål til jobsamtale

Lønberegner

Hvilke job passer til mig?

Jobnet login - sådan logger du ind på Jobnet 

Jobnet - sådan søger du

Ansøgnings skabelon

Jobindex 

Finde arbejde

Ledige jobs i hele Danmark

Søger du job, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har markedets største udvalg af ledige jobs og er altid opdateret med de nyeste ledige stillinger , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige stillinger på markedet.

Tilmeld dig som jobsøger og få besked om nye ledige jobs

Vores jobsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste jobs.  Du kan oprette dig som jobsøger ved at trykke her - så får du besked om nye jobs der matcher dine søgekriterier.