Studentermedhjælper til personalejuridisk team i Randers Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for ansættelses- og arbejdsret, og kan du omsætte teori til praksis? Vil du lære nyt fagligt og prøve kræfter med juridiske problemstillinger i en offentlig virksomhed? Så er det dig, vi søger til vores personalejuridiske team.

Personalejuridisk team søger en studentermedhjælper, der ønsker et, lærerigt og studierelevant arbejde, hvor du i praksis kan prøve kræfter med forskellige juridiske emner særligt indenfor personaleområdet.

Om jobbet
Vi servicerer hele Randers Kommune inden for personalejuridiske emner. Vi giver vejledning og rådgivning både i enkeltsager og på det generelle niveau. Opgaverne løses i tæt samarbejde med ledere på tværs i hele kommunen.

Som studentermedhjælper i vores team vil du samarbejde tæt med juristerne den personalejuridiske opgaveportefølje. Du kommer således til at supplere juristerne med forskellige opgaver ved at trække på din faglige viden og interesse for personalejura. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med juridiske problemstillinger i praksis og kan formidle stoffet på en letforståelig måde. Dine opgaver kan f.eks. være:
  • Fortolkning af overenskomster.
  • Udarbejdelse af afgørelser om aktindsigt.
  • Konkrete personalesager i samarbejde med juristerne.
  • Revision af teamets brevskabeloner.
  • Redigering og optimering af kommunens intranet – Broen.
  • Udarbejdelse af materiale til undervisningsbrug inden for personalejuridiske emner.


Du bliver en del af et stærkt hold
Du bliver en del af det personalejuridiske team i Randers Kommune, som ud over dig består af 4 personalejurister. Organisatorisk indgår vi som en del af staben Personale og HR, hvor vi har et tæt samarbejde med HR-teamet og Løn- og Personaleafdelingen såvel fagligt som socialt.
Du kommer til at indgå i et team, hvor fagligheden er stor, og hvor vi har respekt for hinandens synspunkter. Vi arbejder i et travlt miljø, hvor du vil få engagerede og dygtige kolleger. Vi hjælper hinanden, og besvarelsen af mange spørgsmål bliver til hen over skrivebordene i vores fælles kontor. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal have et godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt med hinanden. I stillingen som studiemedhjælper sørger vi for, at du får en grundig oplæring, så du opnår en god basal viden og erfaring med praktisk håndtering af mange forskellige former for ansættelses- og arbejdsretlige problemstillinger.

Din profil
I stillingen som studentermedhjælper stiller vi krav om, at du er tilmeldt en videregående uddannelse indenfor jura. Dvs. bacheloruddannelsen i jura, HA (Jur.), kandidatuddannelse i jura eller cand.merc. jur.

Vi forventer, at du:
  • Har interesse i ansættelsesret og overenskomstforhold – du har evt. valgt studieretning efter dette.
  • Kan arbejde selvstændigt og er samtidig en teamplayer.
  • Er fleksibel med hensyn til opgaveløsningen og trives med en hverdag hvor opgaverne hurtigt skifter.
  • Er god til at prioritere i opgaverne.


Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er normalt 15 timer. Placeringen af timer er fleksibel og aftales med dig ved ansættelsens start. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til undervisningstidspunkter.
Stillingen er tidsbegrænset på den måde, at den løber i perioden for din uddannelse. Den ophører dermed senest ved afslutningen af din kandidatuddannelse eller den først kommende dato, hvor du ikke længere er tilmeldt en af ovenstående juridiske uddannelser.

Ansættelse og aflønning sker for bachelorstuderende i henhold til overenskomst for Administration og IT mv. indgået mellem KL og HK. Lønnen skal forhandles med den forhandlingsberettigede organisation, men med en startløn på minimum 9.230 kr. pr. måned ekskl. pension for 15 timer om ugen. For kandidatstuderende sker ansættelse og aflønning i henhold til overenskomst for akademikere indgået mellem KL og AC. Lønnen skal forhandles med den forhandlingsberettigede organisation, men med en startløn på minimum 11.771 kr. pr. måned ekskl. pension for 15 timer om ugen.
Forventet tiltrædelse er primo december 2023 eller snarest mulig.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler:
Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2023 kl. 23.59. Ansættelsessamtaler afholdes den 6. november 2023. Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos leder af Personalejuridisk team Steen Nielsen på telefon 20 11 98 31 eller e-mail [email protected].

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Randers C
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Århus

    Kan du træffe uafhængige afgørelser? I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgere i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i for..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Århus

    I BDO søger vi studentermedhjælper til vores GDPR-team i Aarhus.Du vil have din dagligdag på vores kontor på Vestre Ringgade 28, hvor du vil indgå i afdelingen Risk Assurance i forretningsområd..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Randers C

    Et fiktivt eksempel på vores problemstillinger: To søskende har arvet en landbrugsejendom fra deres forældre. Da de ikke selv er interesserede i at drive landbrugsvirksomhed, beslutter de sig for a..
    • Jurist
    • Randers C
    Få mere info
  • Jurist i Højbjerg

    Vil du være med til at skabe fundamentet for finansiering af det danske velfærdssamfund? Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø, og trives du med arbejde, som kan indeholde komplekse juridi..
    • Jurist
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1