Faglig konsulent til Sygedagpengeområdet, Jobcenter Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Randers NØ

Vil du arbejde med faglig udvikling på sygedagpengeområdet?

Ser du det som en spændende udfordring at arbejde med den faglige udvikling på beskæftigelsesområdet? Og har du indgående kendskab til sygedagpengelovgivningen samt stor erfaring i at arbejde med udvikling og kvalitetssikring? Så har vi et spændende nyoprettet job til dig!

I sensommeren 2023 omorganiserede vi arbejdsmarkedsafdelingen i Randers fra at være 8 afdelinger til at være de 4 centre med en række afdelinger under. I forbindelse med strukturændringen blev sygedagpengeafdelingens faglige fokus delt i to. Afdelingen ”Job & Tilknytning” vil pr. 1. januar 2024 rumme den ’ene halvdel’ af sygedagpengeindsatsen samt a-dagpenge, hvor den ’anden halvdel’ af sygedagpengeindsatsen lægges sammen med jobafklaringsforløb i afdelingen ”Job & Sundhed”. Du forventes at få et tæt samarbejde med ledelsen i begge afdelinger.
Det faglige fokus i begge afdelinger er, at støtte sygemeldte borgere i deres tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Tilgangen vil ud fra den nye struktur fokusere på at tilpasse indsatsen til borgerne, ud fra hvad der vurderes at være behov for i samarbejdet mellem sagsbehandler/fastholdelseskonsulent og borger.

Arbejdsopgaver
Som faglig konsulent, vil du indgå i et tæt samarbejde med de andre faglige konsulenter tilknyttet centrene, samt med ledelsesteamet. En af dine opgaver vil være at sikre, at medarbejderne er opdateret på den nyeste faglige udvikling. Derudover vil du løbende skulle give sparring til sagsbehandlere, fastholdelseskonsulenter og jobkonsulenter. Opgaverne i hverdagen vil være mangeartede og dine dage vil ikke komme til at ligne hinanden, du vil blandt andet have opgaver inden for
  • Implementering af ny lovgivning samt udarbejdelse og opfølgning på processer og arbejdsgange som følge heraf
  • Sparring og analyseopgaver for ledelsen
  • Indgå i faglig sparring og sagsdrøftelse med dine kolleger
  • Fagligt tilsyn og kvalitetssikring
  • Planlægge og gennemføre undervisning af medarbejdere vedr. lovgivning, faglig tilgang og arbejdsgange
  • Samarbejde på tværs af afdelinger og forvaltninger på konsulent og ledelsesniveau


Din profil
Vi lægger vægt på at du kommer med en socialfaglig og/eller juridisk uddannelsesmæssig baggrund og har lyst til at nytænke tilgangen til sygemeldte borgere. Herudover vægter vi at du
  • er empatisk og har gode kommunikative evner både mundtlig samt skriftligt
  • har erfaring med lovgivningen på beskæftigelsesområdet, herunder særligt Sygedagpengeloven
  • kan skabe overblik og evner at drage nytte af den faglige ballast, der allerede findes i afdelingerne, gennem inddragelse af kollegerne
  • har gode samarbejdsevner og ser kerneopgaven som en opgave, der skal løftes i fællesskab med kolleger og ledelse


Du skal kort sagt have faglige holdninger, være imødekommende, nysgerrig og have lyst til at præge organisationen. Det vil desuden blive vægtet, hvis du har erfaring med rollen som faglig konsulent og kan agere i samspillet mellem ledelse og medarbejdere i faglige spørgsmål og faglig udvikling.

Vi ser gerne at du beskriver i din ansøgning hvordan dine faglige og personlige kompetencer kan komme i spil i stillingen.

Vi tilbyder
Du vil træde ind i et spændende job med mulighed for at være med til at præge afdelingernes faglige tilgang, samt din egen rolle som faglig konsulent. Du vil få et selvstændigt arbejdsområde med et tæt samarbejde med ledelse og gode kollegaer og en arbejdsplads, hvor vi vægter det kollegiale samarbejde højt og har en ligefrem og humoristisk omgangstone.

Vi har frugtordning, kantineordning, fleksibel arbejdsplads, flekstid og kan samtidigt tilbyde muligheden for en hjemmearbejdsdag om ugen.

Ansættelsesproces
Hvis du er klar på at ansøge og måske blive en del af vores arbejdsplads, så ansøg gerne og vedhæft ansøgning, CV, uddannelsespapirer og eventuelle referencer senest den 31. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 14. november 2023.

Ansættelsen sker pr. 1. januar 2024. Der er tale om en fuldtidsstilling, som er tidsbegrænset til 2 år på baggrund af budgetforhandlingerne for 2024-2025. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og efter reglerne om ny løn.

Har du spørgsmål
til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Job og Sundhed Nanna Andersen på telefon 21 55 08 69 eller centerleder Per Damgaard Petersen på telefon 30 55 27 82.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Randers NØ
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hedensted

    We are looking for an experienced Recruiter who, together with competent, fantastic colleagues and hiring managers in Denmark, will work to attract and recruit the right talents for ENABL and .
    • Konsulent
    • Hedensted
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Viby J

    Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Glesborg

    Er det dig, vi står vi og mangler i vores team?Sagsfremstiller. Sparringspartner. Processtyrer. Kommunikator. Analytiker. Balancekunstner. Rollerne er mange og det kræver overblik, prioritering og .
    • Konsulent
    • Glesborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0