Jobkonsulent til Fleksgruppen, Jobcenter Randers - Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

En af vores jobkonsulenter går på barsel og vi er derfor på udkig efter en ny kollega

Stillingen er placeret i Jobhuset, Fleksgruppen. Her varetager vi indsatsen for borgere, der er visiteret til fleksjob, fastholdelse af allerede ansatte fleksjobbere, indsatsen for sygemeldte fleksjobansatte på sygedagpenge og opfølgning på løntilskud til førtidspensionister.

Målet med vores indsats er, at den ledige fleksjobber bliver en del af fællesskabet på arbejdsmarkedet og kun kortvarigt har brug for vores støtte. Det gør vi med fokus på at skabe gode, fleksible løsninger, som giver den enkelte borger mulighed for at tage mest muligt ansvar for egen udvikling. Fleksgruppens udgangspunkt er at møde borgeren med positive og tydelige forventninger og krav, så borgerne oplever at bliver mødt med respekt for og til den situation de står i.

Afdelingen består af 19 medarbejdere – faglig konsulent, jobkonsulenter, fastholdelseskonsulenter, sagsbehandlere, administrative medarbejdere samt handicapkonsulent. Vores vision er ”Fleksjob – en ny mulighed” og vi arbejder derfor med et stærkt ressourcefokus i mødet med borgerne.

I afdelingen vægter vi det kollegiale samarbejde højt og har en ligefrem og humoristisk omgangstone. Vi samarbejder bredt med andre afdelinger i jobcenteret om opgaven og har også en stor snitflade til de lokale virksomheder samt eksterne leverandører.

Arbejdsopgaver
Din arbejdsopgave bliver at understøtte den enkelte borger i dennes udvikling ind på arbejdsmarkedet gennem etablering af fleksjob. Din primære funktion bliver, via samtaler og ansvar for kontaktforløb (myndighedsarbejde), at motivere og understøtte de lediges jobsøgning og deres tro på, at de også har en plads på arbejdsmarkedet. For nogle ledige kræver dette en meget håndholdt indsats, hvor vi også skal støtte deres kontakt til kommende arbejdsgivere. Dette arbejder sker i tæt samarbejde med Jobcenter Randers Erhverv, som varetager den opsøgende virksomhedskontakt for hele Jobcenteret.

Du skal, gennem afklarende og motiverende samtaler med borgeren, kunne finde det rette match mellem dem og virksomhed - både i forhold til skånehensyn og rekrutteringsbehov.

Du skal kunne agere i spændingsfeltet mellem anerkendelse og det at stille krav. Vi forventer at du arbejder ud fra mindsettet ”at alle mennesker kan udvikle sig og har bedst af at bidrage på arbejdsmarkedet med det, de kan”.

Du kommer til at være en del af en jobkonsulentgruppe samt et tværfagligt team bestående af sagsbehandlere, jobkonsulenter og fastholdelseskonsulenter.

Du vil ligeledes sammen med fire jobkonsulentkollegaer skulle indgå i driften af og undervisningen i Fleksgruppens Jobklub. Tilbuddene udvikles løbende alt efter behov hos målgruppen, og du vil derfor have mulighed for at komme med inputs til justeringer og metoder.

Da rammerne for vores arbejde kræver dokumentation, vil du skulle være indstillet på at en stor del af dit arbejde er af administrativ art – både i forhold til den lovpligtige dokumentation, men også i forhold til beskrivelse af forløbene med borgerne.

Dele af jobkonsulentopgaven vil foregå på virksomhederne, hvorfor det forventes at du har kørekort og egen bil til rådighed.

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på en udviklingsorienteret og motiverende tilgang til borgeren og på en høj grad af præcision i de skriftlige produkter, som du skal udarbejde.

Det vægtes højt, at du har lovforståelse og har kendskab til beskæftigelsespolitik og arbejdsmarkedsforhold - gerne i forhold til målgruppen.

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har fokus på fleksjob, progression i fleksjob samt rettidighed.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Det vil være et plus, hvis du har erfaring med virksomhedskontakt og er vant til at indgå i dialog med virksomheder på flere niveauer.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til IT-systemerne VITAS og FASIT, men dette er ikke et krav.

Vi lægger vægt på at du har en positiv tilgang og lyst til at indgå i teamsamarbejde og tværfaglige sparringsrum.

Gode samarbejdsevner og perspektiver er afgørende.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om et vikariat på 37 timer pr. 1. december 2023 - 1. juli 2024 med evt. mulighed for forlængelse.

Løn- og ansættelsesforhold efter HK' eller DS’s overenskomst og efter aftale om lokal løndannelse.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, kan du kontakte souschef Sarah Kondrup Sørensen på telefon 20 55 79 16.

Samtalerne forventes afholdt fredag den 27. oktober 2023.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Randers NØ
  • Tirsdag den 24. oktober 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Århus

    Jobcenter Aarhus søger en virksomhedskonsulent til The International Employment Unit (IEU) Stillingen er på 37 timer. Du vil blive en del af afdelingen Virksomhedsservice og Særlige indsatser, som..
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Brabrand

    Job- og karrierevejleder Brænder du for vejledning og karriererådgivning af høj kvalitet, der giver vores medlemmer et godt afsæt til det næste job? Har du lyst til at være en del af et stærkt te..
    • Karriererådgiver
    • Brabrand
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus C

    Er du vores nye studie- og karrierevejleder? Aarhus BSS Studier søger en ny medarbejder, som kan vejlede, lede projekter og planlægge arrangementer for studerende.Har du lyst til et spændende j..
    • Karriererådgiver
    • Århus C
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0