Studieadministrativ datamedarbejder / Datacontroller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

STUDIEADMINISTRATIV DATAMEDARBEJDER/DATACONTROLLER

Det administrative fællesskab ved Randers HF & VUC søger en dygtig og engageret datamedarbejder med opstart senest den 1.december. Du bliver en del af en spændende arbejdsplads og kommer i et team af studieadministrative medarbejdere, som foruden dig består af 5 erfarne kollegaer.

Du skal bidrage til at håndtere og udvikle visualisering af studieadministrative data, så skolerne kan målrette indsatser, der sikrer, at eleverne får de bedste muligheder for at gennemføre deres uddannelse.

Om os

Det administrative fællesskab betjener HF og VUC i Randers, Horsens og Silkeborg. Fællesskabet blev grundlagt i 2019 og har siden fokuseret på at sikre kvaliteten i den administrative opgaveløsning for de tre skoler.

Vi tilbyder en varieret arbejdsdag, hvor du kommer til at indgå i et arbejdsfællesskab med 15 gode kollegaer som primært sidder i Randers. Vi understøtter de lokale ledelser med god sparring og opgaveløsning inden for løn, økonomi og studieadministration. Derudover er der lokalteams, som arbejder med alle de opgaver som bedst udføres på de enkelte skoler. I administrationen får du dygtige kollegaer, som gerne vil dig, både fagligt og socialt.

Om jobbet

Du vil blive tilknyttet det studieadministrative team, hvor dine primære opgaver vil være at:

  • stå for klargøring og leverance af studieadministrative data, både til skolerne og til brug for indberetning til f.eks. undervisningsministeriet og revisorer.
  • kvalitetssikre data og dataflow, så vi kontinuert kan levere konsistente og retvisende data.
  • udvikle IT-løsninger inden for håndtering og visualisering af data.
  • understøtte og sikre kvaliteten i de studieadministrative data.
  • deltage i drøftelser med ledelsen om udvikling og forankring af relevante dataudtræk.
  • bidrage i den daglige drift, både med egne opgaver og med at indfri teamets målsætninger.
  • hvis du har været med til at sikre GDPR-compliance i et tidligere arbejde, vil vi vægte det positivt.

Du får et stort ansvar og mulighed for selv at udvikle rammerne for jobbet. Du bliver en del af et team, hvor tæt sparring med engagerede kolleger er grundstenen for vores drift og udvikling.

Dit ansvar vil naturligt udvikle sig i takt med, at du får mere erfaring, og der vil være mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i rollen

Du vil få reference til administrationschefen og et tæt samspil med dine dygtige kollegaer på kontoret i Randers.

Om dig

Vi leder efter dig, som har arbejdet med data og kvalitetssikring. Du har kendskab til at trække data ud af fagsystemer og formår at systematisere og præsentere data på en relevant måde. Vi bruger LUDUS som studieadministrativt system og har du kendskab til dette vil det være en fordel. Det vigtigste er dog at du er hjemmevant i excel, power BI eller lignende og har erfaring med at omdanne komplekse databaser til relevant ledelsesinformation. Der er mange veje til jobbet, måske er du uddannet inden for IT og har arbejdet inden for det offentlige. Alternativt har du arbejdet med studieadministration og dygtiggjort dig i systematisering og udtræk fra databaser. Det vigtigste er således ikke din uddannelse, men at du har en god teknisk forståelse for IT og systemsammenhænge. Det er afgørende, at du er vant til at arbejde med komplekse problemstillinger, hvor du formår at bevare overblikket uden at miste fokus på detaljen.

Som person kan du både lide at arbejde selvstændigt og i teams og du bidrager til kollegaskabet med godt humør og gåpåmod. Du er i stand til- og motiveres af at arbejde for tre institutioner, der er afhængige af, at du kan levere den nødvendige service til aftalt tid. Du har stærke analytiske evner, og kan hurtigt og kompetent identificere og løse konkrete problemstillinger på egen hånd og i samarbejde med dine kollegaer. Du er en dygtig kommunikator, og dine budskaber formidles forståeligt i både skrift og tale. Endelig er du meget struktureret og kan opretholde en god fremdrift for teamets arbejde.

Vi tilbyder:

Løn i.h.t. overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Meget attraktiv pensionsordning. Herudover vil der være mulighed for faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted:

Du ansættes på Randers HF & VUC og har din daglige arbejdstid her. Der vil være møder på de andre skoler i det administrative fællesskab, som kræver transport til samarbejdsskolerne.

Rekruttering:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Administrationschef Mads Hansen på tlf.: 25657989 eller mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er onsdag den 24. oktober 2023. Tiltrædelse senest 1. december 2023.

Send din ansøgning til: [email protected]

Vi afholder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen. Uanset om du har søgt før opfordrer vi dig til at søge igen idet vi ikke gemmer ansøgninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Randers NV
  • Tirsdag den 24. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Horsens

    Ansvarlighed, samarbejde og innovation – alle nøgleord i virksomheden. Kan du identificere dig med disse ord og har du evnen til at håndtere alle aspekter af kvalitetssikring i overensstemmelse med..
    • Øvrige
    • Horsens
    Få mere info
  • Øvrige i Hornslet

    Søger du efter et job, hvor du kan udvikle dine tekniske kompetencer og vil du være med til at sikre de bedste løsninger til kunder af køle-og varmepumper i Danmark? Så læs mere om, hvad Johnson .
    • Øvrige
    • Hornslet
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Vil du være med til at udvikle fremtidens energiteknologi til køle- og varmepumpeindustrien? Så læs mere om hvad vi kan tilbyde dig hos Johnson Controls! Hos Johnson Controls søger vi en ud..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1