Vikarstilling: Reservelæge i 1-årigt vikariat, Øjenafdelingen Roskilde, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Roskilde

Ved Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen Roskilde, er 1 etårig uklassificeret stilling som reservelæge ledig til besættelse 1. oktober 2022.

Vi søger en læge, der har særlig interesse for specialet Oftalmologi. Arbejdsområdet består af 4 ugentlige dage i ambulatoriet med hovedvægt på medicinsk retina, herunder også anti-VEGF injektioner. Der vil være vagtfunktion inden for dagtid og andre opgaver efter individuel aftale. Den 5. ugentlige dag har lægen funktion i Den Kliniske Forskningsenhed og forventes at have erfaring med kliniske afprøvninger. På lægens initiativ følger mulighed for support til projekter med det formål at publicere videnskab. Arbejdet foregår i dagtid kl. 8-15.24 mandag til fredag.

Afhængig af kompetencer kan det evt. aftales at indgå i døgnvagt.

Aktuelt er ansat 7 overlæger, en professor, fire afdelingslæger, to 1. reservelæger, tre reservelæger og fire reservelæger som klinisk assistent (ph.d.-ansættelse).

I alt er der ansat ca. 50 medarbejdere på Øjenafdelingen i Roskilde.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler og ansættelse finder sted løbende efter aftale.

Sjællands Universitetshospital, Øjenafdelingen i Roskilde

På Øjenafdelingen i Roskilde modtages mere end 30.000 patienter om året, og der gennemføres ca. 20.000 kirurgiske indgreb i operationsenheden, hvoraf de ca. 17.000 er intravitreale injektioner (anti-VEGF behandling varetages af sygeplejersker og læger). Der udføres primært elektiv linsekirurgi, strabismus-, glaucom- og eksternaoperationer. Øjenafdelingen råder over 5 operationsstuer samt et tilknyttet ambulatorium med bl.a. 6 Heidelberg Spectralis systemer inklusiv Multicolor HRA-OCT med WF, Pentacam, funduskameraer, Octopus og Goldmann perimetri, PDT-, SLT- og multispotlaser m.m. fordelt i ca. 25 klinikker. Sjællands Universitetshospitals Øjenafdeling varetager døgnvagt hele ugen, forvagten er delt imellem Roskilde og Næstved, mens bagvagten alene varetages af overlæger i Næstved.

Øjenafdelingerne I Næstved og Roskilde er organisatorisk sammenlagt og hører under Sjællands Universitetshospital (SUH). Reservelægen har hovedtjenestested med dagtjeneste på Øjenafdelingen i Roskilde.

Efter den organisatoriske sammenlægning af Øjenafdelingerne i Roskilde og Næstved fortsætter afdelingernes funktioner på de to nuværende geografier i Roskilde og Næstved indtil fysisk sammenlægning og indflytning på Sjællands Universitetshospital i Køge. I den mellemliggende periode intensiveres og harmoniseres samarbejdet imellem personalerne i Roskilde og Næstved, herunder lægefagligt samarbejde, ensretning og harmonisering af retningslinjer, arbejdsgange, procedurer med videre.

Sjællands Universitetshospitals Øjenafdeling har en strategi og et mål, der skal tegne fremtidens Øjenafdeling i Region Sjælland. Overordnet vil vi som led i hele hospitalets strategi være en Øjenafdeling, der akademisk ligestiller det sjældne med det almindelige. Vi specialiserer os i det, som regionens patienter fejler, og udfører patientnær forskning. Vi er en afdeling i øjenhøjde. Med en faglig profil har vi indsatsområder, der svarer til patienternes behov i regionen. Med en høj faglig profil og højeste faglige standard foruden akademisk udvikling med forskning, undervisning, oplæring, kvalitetsudvikling og efteruddannelse ydes det bedste for regionens patienter.

Indsatsområderne med fokus på specialisering og på forkant med udvikling samt forskning er følgende: Medicinsk Retina, Glaukom, Externa/tåreveje/tørre øjne, Uveitis, Akut Oftalmologi, Børneoftalmologi og Strabismus. Faste grundfunktioner med løbende akademisk udvikling til understøttelse af patientbehov er Cataract, Neurooftalmologi og Vitreoretinal kirurgi.

Sjællands Universitetshospital indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og hospitalerne i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalerne en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I 2017 implementeres Sundhedsplatformen, som er et nyt elektronisk patientadministrativt system, der indføres sammen med Region Hovedstaden.

Kvalifikationer

Ansøger ønskes med gennemgået introduktionsstilling i Oftalmologi, og erfaring med kliniske afprøvninger foretrækkes.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås hos cheflæge Ditte Erngaard, [email protected].

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk og mere om Øjenafdelingen på her.

For Sjællands Universitetshospital er opgaven i de kommende år i høj grad at opbygge ekspertise og specialefunktioner, som skal indgå i Sjællands Universitetshospital i Køge. Øjenafdelingerne i Roskilde og Næstved er i involverede i opbygningen og indretningen i forbindelse med den massive udbygning, som finder sted på Sjællands Universitetshospital. I Køge vil antallet af sengepladser blive øget fra 300 til 850 senge, og der vil blive skabt omfattende kapacitet til ambulante aktiviteter, ligesom der indtænkes den mest moderne teknologi samt store arealer til bl.a. forskning. Læs mere om byggeprojektet i Køge på Region Sjællands hjemmeside, Sjællands Universitetshospital.

Ansøgningsfrist 10. september 2022

Ansættelsessamtaler afholdes løbende efter aftale.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Lørdag den 10. september 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er vi dine nye kollager? [xxxxx]s enhed Indkøb, Produktion og Logistik søger weekendafløser til køkkenet Slagelse Sygehus. Jobbet som weekendafløser ligger hver 3. weekend, er på .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 13
22. maj 2024 13
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 13
14. maj 2024 13
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16