Senior Payroll Specialist til Flügger i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærkt DNA, kvalitetsprodukter, engagerede medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger er vi godt igang med at eksekvere på vores Going Green-strategi, som er baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage. Samtidig har vi ambitiøse vækst- og optimeringsmål og en stærk digitaliseringsagenda.

Brænder du for dit fag, og stortrives du med at være en del af en virksomhed i transformation? Arbejder du selvstændigt og trives med et højt arbejdstempo, hvor gensidig fleksibilitet vægtes højt? Så er du måske vores nye kollega.

Team, Time & Trust



Som Senior Payroll Specialist bliver du en del af et nordisk Payroll team på i alt 5 kolleger, med direkte reference til vores danske HR Operations Manager. Teamet er en del af vores People, Culture & Communications afdeling, som består af cirka 22 medarbejdere. Et team der hver dag sætter en ære i at leve vores værdier Team, Time og Trust.

Dit primære arbejdssted bliver Kolding, men da du vil indgå i et tværorganisatorisk lønteam, skal du forvente lidt rejseaktivitet, primært til vores hovedkontor i Rødovre og en gang i mellem til vores kontor i Norge.

Du vil indgå i tæt samarbejde med vores Payroll & Employee Relations Lead i Kolding, som har det koordinerende ansvar for den daglige drift af Danmark og Norge.

Din palette



Det er vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst, engageret, fagligt kompetent og har mindst 5 års erfaring som lønbogholder eller anden lønfunktion. Du arbejder selvstændigt og struktureret, er inititiavrig, byder ind, og du ”tager fra”.

Du er stolt af dit fag, er energisk, har et godt overblik og motiveres af at optimere og effektvisere. Du kender vigtigheden af at overholde deadlines, og kan håndtere fortrolige oplysninger. Du arbejder struktureret og sikrer kvalitet i de faste månedlige opgaver i forbindelse med lønkørsel, månedsafslutning, kontrol og opfølgning på refusioner, feriesaldi samt diverse ad hoc-opgaver.

Ligeledes får du ansvaret for at besvare medarbejderes spørgsmål til løn og lønudbetaling, og det er derfor essentielt, at du har en serviceminded tilgang til de mennesker, du skal hjælpe.

Dine primære arbejdsopgaver vil desuden være at:

  • Kontrollere, vedligeholde løndata og gennnemføre lønkørslen primært for Norge. (Daglig ansvarlig)
  • Administrere tiddsregistrerings-systemer
  • Bidrage til lønafstemning mellem SKAT, balance og drift-konti, samt løndata
  • Varetage refusionsopgaven for DK og NO (Et kommende projekt er hjemtagelse fra ekstern leverandør for Norge).
  • Levere en høj kvalitet af input til både interne og eksterne interessenter

Du har kompetencer indenfor:

  • Lønprocesser og administration af løn – gerne kendskab til norsk løn (ikke et krav)
  • Godt kendskab til Microsoft Office - især Excel
  • Erfaring i at arbejde med overenskomster eller mod på at tillære dig ny viden indenfor området
  • Stærke analytiske og administrative evner
  • Gode kommunikative evner i skrift og tale på dansk, gerne norsk og engelsk
  • Erfaring med SAP er en fordel


Vi tilbyder



Du bliver en del af et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, god stemning og højt humør, og hvor to dage ikke er ens.

Hos Flügger er din udvikling vores udvikling. Vi stræber efter en performancekultur med god dynamik, masser af vidensdeling, og vi søger altid det gode samarbejde på tværs af organisationen.

Du bliver en del af en velrenommeret dansk koncern med internationale aktiviteter, hvor professionalisme og værdier går hånd i hånd. Da vi spænder over hele værdikæden – fra udvikling, over produktion og til salg - vil du få mulighed for at få indblik i alle dele af vores forretning.

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så send os din motiverede ansøgning samt CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stilllingen, er du velkommen til at kontakte HR Operations Manager Jan Vedsted, på mobiltlf. 2399 0933 eller Payroll- og Employee Relations Lead Dorthe Laursen, på mobil 4064 7348.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 18. december 2022
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Senior Payroll Specialist

For mere information
Kontakt: Jan Vedsted
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 23990933

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vallensbæk

    Controller til [xxxxx] Express. Brænder du for at arbejde med tal og analyser? Er du disciplineret og detaljeorienteret, og drives af at skabe de bedste resultater? Trives du i en dynamisk hverdag og..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vallensbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1