H.C. Ørsted Gymnasiet søger tre vicerektorer og en uddannelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

H.C. Ørsted Gymnasiet (HCØ) på TEC – Technical Education Copenhagen – er et af Danmarks største tekniske gymnasier med omkring 1300 elever. Vi har en klar vision om at være Danmarks bedste HTX Gymnasium. Det kræver et stærkt lederskab – vil du være en del af det?

HCØ er fordelt på tre adresser i henholdsvis Ballerup, Frederiksberg og Lyngby med hver deres daglige ledelse.

Med udgangspunkt i et ønske om at styrke ledelsen på de enkelte HCØ-adresser, søger vi følgende profiler:
HCØ i Lyngby søger en vicerektor og en uddannelsesleder
HCØ i Ballerup søger en vicerektor
HCØ på Frederiksberg søger en vicerektor

Alle profiler skal besidde gode lederkompetencer samt have undervisningskompetence, da der til stillingerne er knyttet undervisningsforpligtelse. Vicerektorerne vil være stedfortrædere i rektors fravær.

Du bedes i din ansøgning angive, hvilken stilling du er interesseret i. Vi håber på tiltrædelse 1. maj 2024 eller hurtigst derefter.

Vi søger
Jobbet som vicerektor/uddannelsesleder stiller store krav til din pædagogiske og didaktiske indsigt, dit kendskab til gymnasiesektoren (meget gerne HTX-sektoren – men dette er ikke et must) og ikke mindst din evne for kompetent personaleledelse af selvstændige, engagerede og fagligt stærke medarbejdere.
Selvom vision og strategi på de tre gymnasier er ens, så er vi også forskellige, både hvad angår elever, kultur og fysiske rammer, hvorfor arbejdsopgaverne som uddannelsesleder/vicerektor vil variere ift. de tre adresser. Vi bestræber os på at sætte et hold, som imødekommer og passer til forskellighederne, men samtidig dækker de relevante kompetencer, så vi står stærkest som ledelsesteam – lokalt og på tværs.

HCØ i Lyngby
I Lyngby består det kommende ledelsesteam af rektor Sune Bek, en vicerektor samt to uddannelsesledere. Som vicerektor vil du være nærmeste leder for 15-20 ansatte. Derudover er der en forventning om, at du kan være en drivkraft i forhold til den pædagogiske udvikling af skolen og/eller den administrative del, lige som at du skal kunne gebærde dig i en relativt flad struktur med korte kommandoveje.
Som uddannelsesleder vil du være nærmeste leder for 15-20 ansatte. Til denne stilling knytter sig en under­visningsforpligtelse på ca. 1/3 årsværk samt en række opgaver ift. den daglige drift af gymnasiet. Når det nye hold er sat, laves den endelig fordeling af arbejdsopgaverne.

HCØ i Lyngby har ca. 700 elever og 1. januar 2022 flyttede vi ind i en spritny prisbelønnet bygning - skræddersyet til moderne undervisning. Bygningen er indrettet med mange forskellige typer af lokaler – herunder state-of-the-art laboratorier og værksteder, hvilket giver mulighed for varieret undervisning.

HCØ i Ballerup
I Ballerup består det kommende ledelsesteam af rektor Stefan Kristian Petersen og en vicerektor. Her træder du således ind i et tæt samarbejde med rektor og I vil i fællesskab skulle lede de ca. 25 medarbejdere på adressen. Der er ca. 250 elever på skolen. Gymnasiet i Ballerup står over for en adresseflytning i starten af 2025. Vi flytter til en ny bygning tæt på Ballerup Station i en nyopført klimapark på Baltorpvej. Vi flytter sammen med Datateknikkeruddannelsen på TEC og skal sammen arbejde for et godt campusmiljø.

HCØ på Frederiksberg
På Frederiksberg består det kommende ledelsesteam af rektor Line Høyer og en vicerektor. Sammen med rektor skal du varetage ledelsen af ca. 30 medarbejdere. Der går 250 elever på gymnasiet som med sin meget centrale placering midt på Frederiksberg er et rigtigt ’city-gymnasium’, hvor hverdagen leves på de tre øverste etager i bygningen, som også huser andre uddannelser samt TECs stab og direktion. Der er således stor diversitet i huset og interaktion med byen.

Om jobbet
Som engageret og udviklingsorienteret uddannelsesleder/vicerektor er den fælles primære opgave, at lede engagerede medarbejdere og bidrage til deres udvikling og undervisning, så underviserne på bedste vis kan fokusere på eleverne, således de bliver så dygtige som de kan og lykkes i og (ud)dannes til livet.

Det er afgørende, at du både brænder for og ligeledes mestrer pædagogisk og didaktisk indsigt, at du har opmærksomhed på kvalitet, trivsel og arbejdsmiljø og at du finder arbejdsglæde i at skulle samarbejde tæt med rektorerne om at bidrage til en stabil hverdag og drift, initiere udvikling og strategi og lede H.C. Ørsted gymnasierne sikkert ind i fremtiden som det foretrukne uddannelsesvalg og den attraktive arbejdsplads.

I jobbet ligger også samarbejde med lederne på de andre uddannelser på TEC og du træder således ind i en større ledergruppe med den samlede mission om at øge rekrutteringen til TEC’s uddannelser, herunder naturligvis HCØ, øge gennemførslen hos eleverne og skabe en god fælles skole for alle elever.

Arbejdsopgaver
Blandt relevante arbejdsopgaver kan fx være: skemalægning, daglig planlægning, implementering og justering af årsplan, bekendtgørelsesændringer, personaleledelse og pædagogisk udvikling, afholdelse af portefølje- og medarbejderudviklingssamtaler, tovholder på udviklingsprojekter, koordinering af undervisningsaktiviteter, faggrupper og elevaktiviteter samt kvalitetssikring og medvirke til at vores uddannelser og undervisning til enhver tid lever op til gældende love, bekendtgørelser og kvalitetskrav.

For at trives i jobbet skal du både kunne fungere med medarbejdere og elever samt lide administrative arbejdsopgaver og have et naturligt talent for tydelig kommunikation og rettidig omhu, herunder at skabe overblik, struktur, igangsætte og vedligeholde, planlægge, evaluere og samle op.

Profil
Vi forventer at du:

  • har en kandidatuddannelse og undervisningskompetence i et eller flere gymnasiefag
  • synes, at gymnasieelever er noget af det mest interessante, man kan beskæftige sig med
  • kan prioritere og effektivisere driftsopgaver og skabe tid og rum til at spille ind på de større dagsordener
  • har en naturlig imødekommenhed og autoritet
  • har god dømmekraft og stærke kommunikative evner - mundtligt såvel som skriftligt
  • har ledelseserfaring og (måske) en lederuddannelse eller er parat til at gå i gang med én
  • er en udpræget teamplayer, som evner at samarbejde på kryds og tværs både i forhold til de øvrige HCØ gymnasier men også på tværs af afdelinger, uddannelser og adresser i TEC

Ansættelsesvilkår
Du ansættes på individuelle vilkår i overensstemmelse med reglerne om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse.

Ansættelse pr. 1. maj 2024 eller så hurtigt som praktisk muligt herefter

Du ansættes på TEC med tjenestested på gymnasiet H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby, Ballerup eller Frederiksberg.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentning af denne.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Der bliver afholdt 1. og 2. samtaler. Kandidater til 2. samtale vil skulle gennemgå en test ved et eksternt konsulentbureau samt forholde sig til en case, som fremsendes forud for 2. samtale.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, kan du kontakte rektorerne:

HCØ Lyngby: Sune Bek – [email protected], tlf. 2545 3198
1. samtale d. 23. februar 2024
2. samtale d. 13. marts 2024

HCØ Ballerup: Stefan Kristian Petersen – [email protected], tlf. 2545 3031
1. samtale d. 29. februar og 1. marts 2024
2. samtale d. 11. marts 2024

HCØ Frederiksberg: Line Høyer – [email protected], tlf. 2324 8085
1. samtale d. 28 februar og 1. marts 2024
2. samtale d. 12. marts 2024

Ansøgningsfrist: lørdag d. 17. februar 2024 kl. 12:00.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Frederiksberg
  • Lørdag den 17. februar 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Vil du stå i spidsen for [xxxxx]s statistikenhed og være med til at styrke arbejdet med data og statistisk analyse? Motiveres du af at arbejde med spændende og vigtige opgaver på et af .
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København V

    Vil du stå i spidsen for og spille en central rolle i den fortsatte udvikling af Danmarks eneste europaskole?Som rektor får du ledelsesansvar for hele gymnasieskolen og for et velfungerende ledel..
    • Skoleleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0