HR-konsulent til spændende udviklingsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Synes du ledelsesudvikling er spændende? Har du lyst til at arbejde med, hvordan vi på TEC bedst kan arbejde med ledelses- og medarbejderudvikling med fokus på at medarbejdere trives? Og vil du gerne være med til at påvirke, hvordan vi fremadrettet skal arbejde med HR udvikling, så er du måske vores nye HR-konsulent med en stærk faglig profil.

TEC – Technical Education Copenhagen er en moderne skole, der udvikler og tilbyder uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov.

Du får mulighed for at byde ind med dine ideer på mange forskelligartede opgaver indenfor HR. Du bliver en del af HR på TEC. Vi er en mindre afdeling, hvor vi hjælper hinanden. Så du skal synes det er sjovt med en varieret arbejdsdag. I HR arbejder vi med HR-udviklingsopgaver, personalepolitikker, rekruttering og administrative og juridiske opgaver fra ansættelse til fratrædelse.

Hvad skal du arbejde med

Vi er i gang med formulering af en ny strategi for de kommende år. Samtidig har vi igangsat et øget fokus på ledelsesudvikling for at understøtte implementering af strategien. Og vi har brug for en faglig og analytisk stærk HR-udviklingskonsulent, som kan fortsætte arbejdet med ledelsesudvikling og kan bidrage på øvrige udviklingsaktiviteter.

Du vil få selvstændigt ansvar indenfor arbejdet med ledelse og få mulighed for at bidrage til at definere, hvordan vi på TEC fremadrettet vil arbejde med ledelsesudvikling.

Du vil også arbejde med

  • Understøttelse af trivsel herunder udviklingssamtaler for medarbejdere og ledere, medarbejdertilfredshedsundersøgelse, introduktion for nye medarbejdere og ledere
  • Bidrage på initiativer om Employer Branding
  • Ad-hoc opgaver som kan bidrage til trivsel og udvikling. Det kan f.eks. være en indsats på grundlag af opsamling af viden fra fratrædelsesinterview eller at bidrage til personalepolitikker
  • Og vi forventer at igangsætte et initiativ med fokus på feedback

Vores forventninger

Vi forventer, at du har væsentlig og dokumenteret erfaring med at arbejde med ledelse og HR-udviklingsopgaver. Og vi forestiller os, at du udover flere års erfaring også har en akademisk uddannelse inden for HRM eller tilsvarende. Du skal have lyst til at arbejde i en mindre HR-afdeling, hvor du får mulighed for at bidrage på en bred pallette af opgaver inden for HR.

Vi forventer, at du herudover:

  • Har god organisationsforståelse
  • Kan omsætte strategiske initiativer til konkrete initiativer
  • Kan udarbejde analyser og beslutningsoplæg, og forberede, afholde og facilitere møder
  • Kan skabe overblik og tænke i løsninger, og selv kan udvikle og drive konkrete aktiviteter
  • Har situationsfornemmelse og en naturlig forståelse for sammenhænge og helheder
  • Er velformuleret i skrift og tale

Hvad tilbyder vi

En hverdag i en spændende organisation med højt til loftet og mulighed for at påvirke vores HR- udviklingsaktiviteter. Og mulighed for at være en del af en ambitiøs erhvervsskole med 5 adresser i Storkøbenhavn.

Du bliver en del af HR, hvor vi lægger vægt på samarbejde, trivsel og respekt for hinanden.

Og du skal forvente, at du kommer til at samarbejde på alle ledelsesniveauer.

Citat fra din kommende leder;

”Som din leder lægger jeg vægt på at vi har en arbejdskultur med tillid og åbenhed og du får den konstruktive feedback, som du har behov for”. - Tina Schultz

Vi sørger for at du bliver klædt på til jobbet gennem et introduktionsprogram.

Løn og vilkår

Stillingen er på fuldtid. Du vil primært have arbejdssted på skolen på Frederiksberg. Men du skal forvente også at udføre arbejde på vores andre adresser.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten med mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team. Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med dit CV og relevant eksamensbevis senest den 15. februar 2024.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. april 2024.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR-Chef Tina Schultz på telefon 2545 3165.

Vi forventer at holde 1. samtale den 20. februar og 2. samtale 26. februar 2024. Du skal forvente, at du skal løse en case i forbindelse med 2. samtale.

Hvis du vil vide mere om TEC

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs. Du kan læse mere om TEC på Job på TEC.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 3
28. april 2024 3