Job som segmentchef

Find job som segmentchef. Tryk på knappen for at se alle jobs som segmentchef. Du kan altid se alle ledige stillinger som segmentchef ved at trykke på knappen. Vi har et kæmpe udvalg af ledige jobs som segmentchef, og ledige stillinger fra virksomheder, der søger nye medarbejdere som segmentchef. Du kan også oprette en jobagent. Start din nye udvikling. Send din ansøgning og CV i dag. Find nyt job og arbejde i dag. Start i næste måned. God fornøjelse.

Klik her for at se ledige job som segmentchef lige nu

Segmentchef hører under jobtypen Afdelingsleder.

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående jobs, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.
16 job fundet
 • Aktuelle jobs
 • Jysk Rekruttering

  Jysk Rekruttering EnviTec Biogas - Team leader

  Fri kontakt
  Brænder du for at arbejde med. TEKNIK | PROJEKTER | SERVICE | LEDELSE | BÆREDYGTIGHED. så kan denne ledige fuldtidsstilling være et rigtig godt match til dit drømmejob!
 • Kleven & Partners

  Kleven & Partners Gruppeleder for projekteringsledere – NCC Building Vest

  Fri kontakt
  Vil du lede teamet for projekteringsledelse, og sætte dit fingeraftryk på store byggeprojekter? Er du god til at samle trådene og kommunikere med forskellige interessenter? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Om NCC Building Vest.
 • Retail Knowledge

  Retail Knowledge Souschef – Q8 Servicestation Nørre Allé, København

  Fri kontakt
  Retail Knowledge rekrutterer for Q8: Souschef – Q8 Nørre Allé, København. Vi søger en dygtig Souschef til travl og veldrevet Q8 station. Stillingen: Du bliver Forretningschefens forlængede arm og tætteste sparringspartner i den daglige ledelse af butikken.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Udskolingsleder

  Fri kontakt
  Holmeagerskolen er en 3-sporet skole med ca. 80 ansatte. Vi har 730 skønne elever, og af dem går 260 i SFO. Vi har co-teachingklasser på de fleste årgange med en lille gruppe elever, der er visiteret ind på skolen, som en integreret del af vores a-spor.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Integreret institution søger ny dagtilbudsleder

  Fri kontakt
  I Greve Kommune ligger Troldebo - en dejlig integreret institution med en masse skønne børn Børnene er fordelt på tre vuggestuegrupper, tre børnehavegrupper - den ene stue med co-teaching, her er der 4 visiterede pladser. Hvem er du.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Afdelingsleder til Mosedeskolen

  Fri kontakt
  Er du nysgerrig, positiv og fyldt med humor & energi? Mosedeskolen søger læreruddannet afdelingsleder til faglig og pædagogisk ledelse. Har du dine spidskompetencer indenfor indskoling eller mellemtrin, så har du mulighed for at være en del af et godt ledelsesteam, hvor du vil have høj grad af indflydelse på ansvarsområder.
 • Greve Kommune

  Greve Kommune Skoleleder til Strandskolen i Greve

  Fri kontakt
  Strandskolen ligger i den sydlige ende af Greve, og er en 3-sporet folkeskole, der er et aktivt tilvalg af forældrene i nærområdet. Skolen står solidt funderet i både værdier og faglighed, og er begunstiget af et personale med både erfaring og kapacitet.
 • HEADaHEAD

  KØKKENSOUSCHEF, RESTAURANT BACCHUS, ODENSE

  Fri kontakt
  Vi søger en dygtig souschef som er faglært kok, brænder for sit fag, og samtidig har kompetencerne til at kunne lede og udvikle et hold af dygtige og glade medarbejdere. Som souschef får du en vigtig rolle i et velfungerende team, hvor du bliver køkkenchefens højre hånd og får medansvar for teamet af kokke.
 • Manager

  Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
 • Senior Manager/Director

  Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
 • Head of Service Management

  Are you ready to take the reins as our Head of Service Management while unleashing your customer centric outside-in mindset to develop cutting-edge service offerings, leaving a lasting imprint on o..
 • Head of Executive Rewards Solutions

  Opportunity
  You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
 • Head of Global Material Handling Equipment

  Opportunity
  Role: Head of Global Material Handling Equipment(MHE)

  Reports to: Head of Equipment and Automation

  Location: Denmark, HQ

  A.P. Moller - Maersk is an integrated container logi..
 • Global Category Portfolio Manager

  Opportunity
  Global Category Portfolio Manager

  Location: Denmark

  A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company that is responsible for moving 20% of global trade every y..
 • Global Real Estate Investment Manager

  Opportunity
  Global Real Estate Investment Manager

  Location: Copenhagen, Denmark

  At Maersk, we have big plans for logistics and services. Our ambition is nothing less than to become the glob..
 • Bofællesskabet Solvang søger Teamkoordinator

  På Bofællesskabet Solvang er vi på jagt efter en ambitiøs Teamkoordinator

  ”Solvang er det sted jeg har følt mig mest hjemme” Det fortæller Anne-Vibeke til Sjællandske Nyheder og Anne-Vibeke..