Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sælger
 • Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vikarstilling: Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Østjylland

Lidt om dig

Du har erfaring fra lignende job, eksempelvis som salgs- og kundeservicemedarbejder eller salgskoordinator, hvor du har begået dig på f.eks. engelsk, tysk eller andre fremmedsprog på højt niveau.

Du motiveres af salg og har forståelse for, at det er den bedste løsning for både virksomheden og kunden, der skal sælges. Det falder dig naturligt at lave mersalg og nysalg. Du går efter målet, kan håndtere afslag og har god energi og entusiasme. Du er resultatorienteret, forandringsparat, teamorienteret, og du ”får noget fra hånden”. Det falder dig naturligt at tage ejerskab, initiativ og ansvar, men vigtigst af alt motiveres du af et højt aktivitetsniveau, en stor og bred kontaktflade samt af at servicere og sælge.

Desuden har du lyst til at være ansat i længerevarende vikariater, hvoraf de fleste ender i fastansættelse. På kort tid formår du at sætte dig ind i nye arbejdsgange, og du motiveres generelt af de faglige og personlige udfordringer, som et vikariat giver. Det er for dig et tilvalg at arbejde som vikar.

Lidt om jobbet

Du har erfaring med ét eller flere af de følgende områder:

 • Besvarelse af kundehenvendelser via mail og telefon
 • Rådgivning af eksisterende og nye kunder
 • Nysalg/mersalg/salgs back up
 • Fakturering/ordrebehandling
 • Reklamationsbehandling

Du er god til skriftlig kommunikation, trives med en stor og bred kontaktflade, ligesom du taler og skriver engelsk, tysk og/eller andre fremmedsprog på højt niveau.

Lidt om virksomheden

Vi besætter faste job og vikariater i hele Østjylland. Vores kunder er små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher – såvel private som offentlige. Ud over fastansættelse er der tale om længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

Hos JobHouse får du en personlig betjening. Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine kvalifikationer og jobønsker. Mere end halvdelen af vores vikariater ender i fastansættelser. Du kan læse mere om JobHouse på vores hjemmeside www.JobHouse.dk.

Sådan gør du

Send mig et udførligt CV og en præsentation af dig selv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv ”Sprogkyndig salgskoordinator til vikariat” i emnefeltet. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål.

Lignende jobs

 • Tilbudsleder til Hercules Fundering - Aarhus

  Fri kontakt
  Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
 • Handlekraftig salgschef til kvalitetsorienteret specialistvirksomhed

  Har du stærke kompetencer indenfor kunderelationer, salgsmetoder og ledelse? Og vil du varetage en ansvarsfuld rolle med stor indflydelse i forhold til at accelerere og udvikle salget i en virksomh..
 • Sælger i Århus C

  Ønsker du at bruge dine salgskompetencer meningsfuldt til at gøre hverdagen nemmere for ildsjæle i sundhedssektoren? Og motiveres du samtidig af at være del af et dedikeret salgsteam, der brænder f..
 • Sales Manager, Born Donor Bank

  [xxxxx] søger på vegne af Born Donor Bank en Sales Manager.

  Hvem er Born

  Born Donor Bank (herefter Born) blev grundlagt i 2016, og er på kort tid vokset til at blive Danmarks tred..

Lignende søgeresultater