Business Development Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder inden for både B2B- og B2C-branchen. Vi udvikler avancerede e-commerce-løsninger for kunder som Matas, Davidsen, BabySam, Fristads og mange andre. Løsninger, der er udviklet på markedets mest komplette, integrerede og egenudviklede platform, Bizzkit.

Mere end 80% af vores omsætning kommer fra eksisterende kunder, som vi har langvarige samarbejder med. I dag har vores CEO og vores Head of Customer Success det kommercielle ansvar for alle vores eksisterende kunder, hvor du bliver en nøgleperson i forhold til at jagte nye kunder, så vi kan udbygge vores ledende markedsposition.

Som Business Development Manager bliver du en del af et ambitiøst og konkurrencepræget team bestående af passionerede kolleger, hvor der både arbejdes med strategisk sparring, forretningsudvikling og salg inden for e-commerce. Du vil referere til Head of Customer Success, Casper Bo Jørgensen.

Vi tilbyder en alsidig dagligdag, som vil være præget af en stor berøringsflade - både internt og eksternt. Du vil finde dig selv i et team, der sætter det sociale højt, samt med udfordrende arbejdsopgaver, som du i høj grad selv kan sætte dit præg på.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Analyser af markedet, opfølgning på leads og lægge outreach strategier i samarbejde med marketingafdelingen.
  • Åbne nye døre, konvertere dem til nye kunder og håndtere salgsprocessen fra start til slut
  • Sikre indfrielse af mål og en stærk pipeline af newbizz-muligheder
  • Videreudvikle salgsstrategien og newbizz-processer sammen med resten af teamet
  • Udarbejde diverse oplæg til kunderne, herunder inspirations- og strategioplæg
  • Opbygge et stærkt netværk og gode samarbejdsrelationer
  • Tæt samarbejde med resten af organisationen for at sikre den ultimative kundeoplevelse


Hvem er du?

Ideelt set har du en relevant videregående kommerciel uddannelse og et stærkt strategisk mindset, hvor fokusset er på forretning og godt købmandskab. Det er en fordel, hvis du har flere års erfaring indenfor ambitiøst løsningssalg med en dokumenteret track record, hvor du har arbejdet både strategisk og operationelt. Erfaring indenfor IT-branchen, herunder især e-commerce og digitalisering, vil også være en fordel. Du brænder for at etablere og udvikle langvarige kunderelationer, samt sikre en konstant kommerciel udvikling af Hesehus’ kundeportefølje.

Da det er din opgave at åbne nye døre og konvertere dem til nye kunder, er det vigtigt, at du har evnen til at forstå kundernes forretning. Lige så vigtigt er det, at du trives i en stærkt opsøgende rolle, hvor dine skarpe formidlings- og forhandlingsevner skaber nye forretningsmuligheder. Du elsker at vinde i samarbejde med dine kollegaer og sætter selv ambitiøse mål for dit arbejde. Du er god til at balancere mellem flere opgaver, er omstillingsparat og trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt. Du skal være indstillet på faste mål for mødefrekvens og et job, som veksler imellem dage på kontoret i Odense eller Aarhus og dage på landevejen.

Hesehus add-ons:

  • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a. MUS 2 gange årligt.
  • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje.
  • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
  • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
  • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.
  • Morgenmad og frokostordning.
  • Flotte lokaler centralt beliggende på havnen i Odense (tæt på Odense Banegård) og med firmabetalt parkering.
  • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Odense

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Odense SØ

    - med reference til Manager Projects SANOVO TECHNOLOGY GROUP Datavej 3 DK – 5220 Odense SØ [xxxxx] VIRKSOMHEDEN SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 med..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense SØ

    ApplyDo you want to create outdoor playgrounds and fitness solutions through 3D modelling, illustrations, and presentation documents? Then you now have the opportunity to join a company creatin..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Odense SV

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som servicemedarbejder hos Golf vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning for os..
    • Forretningsudvikler
    • Odense SV
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.