Rekrutteringsfirma

Øvrige på Midt-og Vestsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi ved, at hvis fundamentet er stærkt er der ingen grænser for, hvad der kan bygges. Denne indstilling gør at vi har mere end 50 års erfaring inden for tømrerarbejde, projektstyring og entreprise opgaver og dette er noget vi er stolte af.

Uanset opgaven så er det altid vores mål at levere et resultat som kommer mennesker, der skal bruge dem, til gavn. Derfor er vi altid opdaterede med den nyeste viden og teknologi dog er vi også stolte af vores oprindelige traditioner og den viden som vi har akkumulerede igennem tiden.

Vi har et godt arbejdsmiljø og vi har lige nu mere end 70 medarbejdere som er trives i en travl hverdag og der besidder stor glæde for deres fag. Vores omdrejningspunkt er altid at have et højt fagligt niveau i en stærk organisation, så vi kan levere kvalitetsarbejde – til den aftalte pris og tid.

Der sker mange spændende ting i vores virksomhed og vi får løbende flere og flere spændende opgaver ind. Derfor er vi også altid på udgik efter kvalitetsmedarbejdere. Vi søger flere tømrere der er stolte af deres fag og som har lyst til at blive en del af vores team. De primære arbejdsopgaver kan svinge rigtig meget, dog vil deres oftest være serviceopgaver, forsikringsskader samt mindre entreprise sager.

Stillingen er med opstart hurtigst muligt og det er med henblik på fastansættelse i vores virksomhed.

Det som vi ønsker i vores nye kollega:

- Faglært tømrer som går op i kvalitet og trives i en travl hverdag.

- Engageret og positiv indstilling til alle opgaver

- Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaver

Det du, som vores nye kollega kan forvente

- Løn efter kvalifikationer, samt mulighed fr slumpakkord.

- Sundt arbejdsmiljø i et firma med højt til loftet og plads til det sociale

- Spændende projekt og gode kollegaer.

Interesseret?

Lyder dette som en stilling for dig? Så skal du ikke tøve med at søge stillingen.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte Morten Sandvei på tlf 53769171 eller på mail [email protected] – Når du søger stillingen bedes du noterer ref. Nummer 126435 i emnefelten.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Tør du prøve kræfter med vores helt nye procesanlæg med de nyeste udstyr i M2 AF, som kræver, at du kan overskue stor kompleksitet? Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Can you ensure that our PLC systems are running smoothly thus enabling millions around the world to live a better life? Are you motivated by a n open, solutions-based working environment where your..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du proaktivt sikre leveringen af produkter til vores kunder? Kan du trives i et miljø, hvor der er fokus på høj udnyttelse af ressourcer og udstyr? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og en vela..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Har du lyst til at hjælpe psykisk sårbare mennesker i arbejde eller uddannelse? Så er du måske vores nye IPS-konsulent i [xxxxx] Kalundborg har en veldrevet IPS-indsats..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info