Studentermedhjælper til IP & Life Science

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Afdelingen
Accuras afdeling for IP & Life Science rådgiver om beskyttelse, håndhævelse og kommerciel udnyttelse af immaterielle rettigheder, herunder patenter, brugsmodeller, varemærker, designs og ophavsrettigheder. Vores rådgivning omfatter blandt andet konflikt- og retssagsbehandling. Derudover bistår vi med den strategiske og praktiske håndtering af håndhævelsen og opretholdelsen af allerede erhvervede rettigheder, ligesom vi leverer det strategisk afgørende aftalegrundlag for rettighedsporteføljer og produkter, som er genstand for immaterialretlig beskyttelse.Herudover rådgiver afdelingen Life Science-industrien, som bl.a. tæller lægemiddel- og medicovirksomheder samt fødevare- og kosttilskudsvirksomheder. Accuras bistand inden for Life Science-industrien omfatter foruden de immaterialretlige aspekter nævnt ovenfor i høj grad også den særlovgivning, der regulerer Life Science-virksomheders adgang til og ageren på markedet, herunder bl.a. reglerne for reklame for lægemidler, medicinsk udstyr og fødevarer samt samarbejdet med læger, tandlæger, apotekere, sygeplejersker m.fl.Hvordan vil din arbejdsdag se ud?
Du møder ind på kontoret med mulighed morgenmad i Accuras personalerestaurant, hvorefter du – eventuelt i samråd med afdelingens jurister – planlægger, hvilke opgaver der skal løses i løbet af dagen. Det kan være opgaver så som at:
  • foretage dybdegående informationssøgning
  • udarbejde kortere juridiske notater
  • indsamle og systematisere dokumenter
  • bistå afdelingens jurister i forbindelse med retssagsbehandling, herunder f.eks. ved udarbejdelsen af processkrifter, materialesamling og ekstrakt
  • udarbejde afdelingens interne og eksterne faglige nyhedsbreve på engelsk
  • opdatere afdelingens jurister på nyheder inden for immaterialret og Life Science
  • sørge for legalisering af dokumenter hos relevante myndigheder
  • samt andre forefaldne opgaver
  • Hvem bliver din leder?
    En partner, som ønsker, at du lykkes med at dygtiggøre dig og udvikle dig, og som har fokus på, at alle bidrager med kvalitet og hjælper med at skabe værdi i forretningen – alt imens det skal være sjovt at gå på arbejde. Samtidig vil der være en jurist i teamet, som bliver din tutor og daglige go-to-person.Hvem bliver dine kolleger?
    Et team på 11 jurister, to trademark attorneys, en sekretær, en afdelingssupporter og yderligere fire studentermedhjælpere, som glæder sig til at få dig med på holdet, så du kan arbejde med juridiske opgaver og bistå afdelingen med at levere arbejde i høj kvalitet. Derudover vil du blive en del af Accuras samlede studenterhold på 100+, som ser frem til at spise frokost med dig og have det sjovt til festlige studenterarrangementer.Hvem er du?
    Du er på slutningen af bachelor eller starten af kandidaten på jurastudiet. Derudover har du en interesse for de formueretlige fag, og så interesserer du dig selvfølgelig også for immaterialret (IP) og Life Science. Du har eventuelt allerede erfaring med informationssøgning, og måske har du også prøvet at udarbejde juridiske notater og analyser. Det er vigtigt, at du har gode engelskkundskaber, da du bl.a. vil skulle udarbejde faglige nyhedsbreve på engelsk ligesom afdelingens rådgivning ofte foregår på engelsk. Samtidig er du grundig og omhyggelig. Og så er du teamorienteret og udstråler arbejdsglæde og godt humør.Hvad tilbyder vi?
    Accura tilbyder et fleksibelt, spændende og kompetencegivende job på 15 timer om ugen i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og 500+ medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder overtidsbetaling, obligatorisk pensionsordning og sundhedsordning. Du har endvidere mulighed for at tilmelde dig vores bogkøbsordning for studerende. Du får mulighed for at arbejde mere i ferier og eksamensfri perioder og arbejde mindre ved eksamenslæsning og skrivning af bacheloropgave og speciale. Din udvikling prioriteres højt, og du får bl.a. mulighed for at deltage i kurser på Accuras interne kursusprogram Accura Academy.Læs mere om, hvordan vi investerer i dig som student, på vores studenterunivers.Hvem er Accura?
    Accura er blandt de førende erhvervsadvokatfirmaer i Danmark. Vi rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, lægemiddel- og medicobranchen samt fødevareindustrien, finansielle institutioner, kapitalfonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder samt private selskaber og deres ejere.I april 2023 flyttede vi ind i vores splinternye, moderne og innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi har Orientkaj Metrostation som nærmeste nabo.Hvad gør du nu?
    Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce og vedhæft dit cv, eksamensbeviser og karakterer. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til Junior HR Business Partner Mette Blem på 3078 6724.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    18. april 2024 34
    17. april 2024 32
    16. april 2024 28
    15. april 2024 26
    14. april 2024 27
    13. april 2024 27
    12. april 2024 27
    11. april 2024 26
    10. april 2024 26
    9. april 2024 26
    8. april 2024 25
    7. april 2024 26
    6. april 2024 26
    5. april 2024 25
    4. april 2024 26
    3. april 2024 26
    2. april 2024 27
    1. april 2024 28
    31. marts 2024 29
    30. marts 2024 29
    29. marts 2024 29
    28. marts 2024 29
    27. marts 2024 29
    26. marts 2024 31
    25. marts 2024 32
    24. marts 2024 32
    23. marts 2024 32
    22. marts 2024 29
    21. marts 2024 30
    20. marts 2024 28
    19. marts 2024 28