Business Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hesehus turen

Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Davidsen, BabySam, Matas blandt andre. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, Bizzkit.

Hos Hesehus prioriterer vi sociale arrangementer med vores kollegaer, der rummer +17 nationaliteter på tværs af forskellige afdelinger med alt fra udviklingsteams til UI/UX, Marketing, Finance, Sales, HR mv.
Vi taler tit om Hesehus-ånden. Den bliver skabt af +190 Hesehusianere, og den opleves netop gennem smilene på gangen, feedbacken på en opgave og en leder, der siger: ”skriv dine ideer ned, for de fortjener at komme ud at leve.”

Du vil også opleve, at vi som virksomhed som meget op I at skabe nærværende ledelse. man spørger din kommende leder, Kristine Rokkjær, hvad ledelse er for hende, siger hun:

"Når jeg ser mit team spille hinanden gode og vokse af samspillet og udfordringerne i de forskellige opgaver går alt op i en højere enhed. Især når opgaverne varierer i karakter og de forskellige kompetencer bliver bragt i spil, ser jeg vi lykkedes særligt godt. Det vigtigt for mig, at alle på teamet bliver hørt og byder ind – det er min opgave at sikre at uanset hvem du er, så bliver du hørt og set.

Din mission

Som Business Consultant, vil du få ansvar for at facilitere foranalyser og workshops for både nye og eksisterende kunder, hvor din fornemmeste opgave er at omsætte kundens ønsker og behov til konkrete user stories og løsningsbeskrivelser. Du bliver brobyggeren mellem kundens forretning og kundeteamet, der har ansvaret for selve løsningen, med support fra vores UX/Design team.

Vi tilbyder en hverdag, hvor din forretningsforståelse og analytiske evner konstant bliver sat i spil for at sikre, at vi leverer de bedste anbefalinger og løsninger til både nye og eksisterende kunder. Desuden vil du deltage i test og kvalitetssikring af kundeløsningerne på baggrund af de udarbejdede løsningsbeskrivelser og user stories.

Insights & Optimization teamet består i øjeblikket af en e-commerce analytiker, en SEO Specialist, en teknisk SEO Specialist samt to andre Business Consultants, en SystemArchitect og Head of Insights & Optimization Kristine Rokkjær. Vi har hovedkontor i Odense, hvor de fleste kollegaer er, men du kan sagtens arbejde fra vores fede kontor i Århus, hvis dette passer dig bedre rent logistisk.

Dine hovedansvarsområder vil være at:

• Facilitere foranalyser og workshops med nye og eksisterende kunder.
• Udarbejde analyser af kundens behov og ønsker, og med afsæt i disse afdække anbefalinger til de bedste løsninger for kunden.
• Udarbejde løsningsbeskrivelser, herunder featurebeskrivelse, user stories og acceptkriterier, der danner baggrund for udvikling, estimering og efterfølgende test.
• Løbende forbedringer af processer, herunder gennemførsel af foranalyser og workshops, samt udarbejdelse af løsningsbeskrivelser.
• Gennemføre strukturerede tests.
• Overlevere feedback til kundeteamet.

Hvem er du?

Vi leder efter en person med erfaring inden for IT-branchen, der har en god forretningsforståelse. Det er vigtigt, at du kan kommunikere godt på både dansk og engelsk og er motiveret til at rådgive og facilitere.

Du skal kunne forstå kundens perspektiv og være skarp til at identificere risici, samt skabe de bedste forudsætninger for efterfølgende udvikling. Hvis du har erfaring med e-commerce-løsninger, er det en ekstra bonus.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du arbejder struktureret og har et godt overblik. Du sætter høje standarder for dit eget arbejde og er både vedholdende og detaljeorienteret. Du arbejder selvstændigt, men trives også i et samarbejdsmiljø, hvor du naturligt søger sparring med specialister.

Din første dag med Hesehus add-ons:

Du hopper ind i bilen og tager afsted, selvom du ved, du ikke når kontoret til tiden.
Men der er ingen grund til bekymring, for du har fleksible mødetider.
Du når frem til Hesehus kontoret placeret tæt på banegården i Odense og har også firmabetalt parkeringsplads til din bil. Du tager morgenmad på kontoret, og der er også andre snacks, nødder, frugt og kaffe.
Elektrikeren ringer og siger, han kan komme næste uge, og det passer dig fint, for du har mulighed for at arbejde hjemme to gange om ugen.

Efter dit første 1:1 møde med din leder, som du ser frem til, er det snart tid til frokost. Der er forskellige muligheder at vælge fra, alt efter dine allergener og præferencer. Du har også bestilt ekstra aftensmad til at tage med hjem og måske deltage i eftermiddagens Mario Kart-turnering. Når du kommer hjem, tjekker du Hesehus’ rabatter gennem LogBuy.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Selvkørende Salgskonsulent med højt drive søgesKan du se dig selv i rollen som både Hunter og Farmer, og drives du af at vækste dit forretningsområde under frie forhold og stor selvstændighed, så..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent i Odense S

    Motiveres du af gode kolleger og netværksinfrastruktur fra øverste hylde? Og har du lyst til at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye k..
    • Konsulent
    • Odense S
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Intern - Software Developer BlinkTroll Robotics Odense InternshipStudent Salary Unpaid We are seeking enthusiastic and inquisitive students to join our s..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Intern - Mechanical Engineering BlinkTroll Robotics Odense InternshipStudent Salary Unpaid We are seeking enthusiastic and inquisitive students to join o..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.