Direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Direktør



VKST Revision



Director hos VKST Revision: Ledende revisor med passion for kvalitet og rådgivning


Er du en erfaren revisor med ledelseserfaring og en passion for at sikre høj kvalitet og rådgivning til virksomhedskunder? Så er du måske vores nye Director hos VKST Revision!

Hos VKST Revision er vi en moderne revisionsvirksomhed, der er centralt placeret på Midtsjælland i hus sammen med VKST – et af landets største rådgivningsselskaber. Vi servicerer primært SMV’er i selskabsform, men også i form af personligt ejede virksomheder samt kunder med kompleks struktur, der kræver rådgivning på højt niveau. Vi har et positivt miljø, hvor vi lægger vægt på medarbejdernes muligheder for konstant udvikling og forbedring i fællesskab.

Vi søger en Director med fokus på at lede og udvikle vores team af dygtige revisorer og sikre, at vores kunder får den bedste rådgivning og service. Du vil have ansvaret for at tegne virksomheden og sikre dens fortsatte udvikling, herunder at imødekomme en stigende efterspørgsel efter kompleks rådgivning. Du vil også have en central rolle som sparringspartner for VKST.

Som Director bliver du en del af ledelsen og vil du have medansvaret for at lede ni dygtige medarbejdere, der generelt har mere brug for sparring end egentlig ledelse, da de er godt inde i sagerne og har et godt internt samarbejde. Du vil have en mindre kundeportefølje for at kunne holde dig faglig skarp og have forståelse for kundernes ønsker og behov. Derudover vil du hjælpe dine kollegaer med sparring omkring rådgivning og mersalg til den eksisterende kundeportefølje.

Vi forventer, at du er en statsautoriseret eller godkendt revisor med ledelseserfaring fra tidligere job. Du har et godt overblik og vægter kvalitet i dit arbejde. Din faglighed er dit fundament, og du trives med at lede et team af andre fagligt dygtige og engagerede kollegaer. Du er samarbejdsorienteret og evner at sætte retning for dine medarbejdere.

Som vores nye Director vil du have en stor opgave, hvor du skal agere på flere fronter i et konkurrencepræget marked. Du får mulighed for at sætte dit præg på revisionshusets fortsatte udvikling, og du vil være med til at tiltrække yderligere kollegaer til teamet i takt med vores øgede efterspørgsel.

Lyder dette som en spændende udfordring? Så send dit CV og ansøgning til os hurtigst muligt. Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte director Thorsten Andersen på tlf. +45 61 20 28 03. Vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Sorø
Reference: 2220.432
Virksomhed: VKST Revision


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Sorø

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    [xxxxx] har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som kan matche de fleste virksomheders behov for bestyrelsesmedlemmer. Vi afdækker altid først, hvad virksomheden har brug for,.
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Køge

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Direktør
    • Køge
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Vi søger en visionær og engageret direktør til at lede Severin i Middelfart. Hos Severin tror vi på udvikling og stræber altid efter at være det bedste sted at blive klogere. Vi står ikke s..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Kontaktoplysninger Informationer om dig selv. .
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info