Safety Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

- indenfor fødevarer

”Vinder af Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Arbejdsulykker” – dette er niveauet, når du starter dit arbejde hos os.

På fem år har vi formået at reducere antallet af arbejdsulykker med over 95 procent og indsatsen er for nylig blevet belønnet med Arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Arbejdsulykker. Vores ambitioner for Sikkerhed er høje og det skal dine også være. Sammen med dine topmotiverede og kompetente kolleger, som allerede kender værdien af ”Safety First” skal I nu sammen bringe det til nye højder.

Vi har i flere år været ”On-the-Road to-Zero Accident” og selvom vi har opnået et flot niveau er vores ambitioner fortsat høje. Sikkerhed er i vores DNA og kultur og du vil derfor blive en del af et hold, der alle ønsker at lykkes med at skabe og fastholde et sikkert arbejdsmiljø.

Du skal bidrage med at drive og videreudvikle Sikkerhed på vores to fabrikker i Vinderup og Skovsgaard og bliver omdrejningspunktet for at udvikle og implementere vores Sikkerhedsstrategi og dokumentere vores sikkerhedsarbejde. Du trives med at begå dig i et produktionsmiljø, hvor du ved at adfærd ændres via dialog, synlighed og forståelse for arbejdsprocesserne og kulturen.

Du vil indgå i produktionsledelsen og får også et tæt samarbejde med kvalitetsafdelingen, når vi skal udvikle vores miljøledelsessystem.

Primære ansvarsområder i jobbet:

  • Ansvarlig for Safety processer, herunder: ulykkesanalyse, Safety observationer, risikovurderinger og APV
  • Supportere, facilitere og implementere HKScans Safety Management System
  • Drive Safety projekter, kampagner og møder på fabrikkerne, herunder sikre rapportering internt og eksternt
  • Udvikle træningsprogrammer for medarbejdere og udarbejde E-trænings materiale.
  • Udføre Safety audits, implementere best practice på tværs af HKScan og være Danmarks repræsentant for Safety arbejdet i Group
  • Motivere og italesætte succeser indenfor Safety
  • Deltage i møder med arbejdstilsyn og andre interessenter

Dine kvalifikationer:

Du har en baggrund indenfor fødevarer og tidligere arbejdet i en produktionsvirksomhed. Du har enten opnået kompetencer indenfor sikkerhedsarbejde via kvalitet- eller produktion og har fundet dit ”kald” omkring sikkerhed som du nu brænder for at udvikle i en af Danmarks mest sikkerheds- ambitiøse virksomheder.

Du har en forståelse af dansk arbejdsmiljølovgivning, erfaring med ISO 45001, gerne ISO14001 og ønskeligt en FMCG-baggrund indenfor fødevarer.

Som person brænder du for Safety og går forrest. Du tager lederskab og sætter retning. For at du lykkes i jobbet kræves det endvidere, at du formår at igangsætte, følge op og færdiggøre projekter. Du er også en stærk kommunikator og kan formulere dig klart og tydeligt på både dansk og engelsk.

Vil du arbejde sammen med os?

Så er du ”sulten” efter spændende og alsidige udfordringer, hvor du får mulighed for at sætte et tydeligt aftryk på strategiens succes og hvor højt ”vi kan flyve”.

Hvor din mening og viden på området hurtigt omsættes til handling og hvor ”The sky is the limit”. Vi arbejder nemlig efter virksomhedens værdier – Inspire, Lead, Deliver & Care.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, hvor du også i høj grad kan planlægge din egen arbejdsdag.

Din primære arbejdsplads er på vores fabrik i Vinderup, men du kommer også til at løse opgaver på vores andre lokationer i Skovsgård og Struer.

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted med det samme. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte VP, Operations & Supply chain Michael Juel Jørgensen på telefon 41377291.

Læs om vores indsats mod arbejdsulykker her:
https://arbejdsmiljoeprisen.dk/media/20911/hkscan-vinderpressemeddelels-tilgaengelig.pdf

Lær mere om HKScan i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=s6LDJh_0Q9M&feature=emb_title.

Du kan læse mere om HKScan Denmark på https://www.hkscan.com/da/

Eller https://www.rosekylling.dk/



HKScan er en nordisk koncern, der producerer kød og måltider. Vi beskæftiger mere end 7.200 medarbejdere, der arbejder for at betjene verdens mest krævende forbrugere og sørger for kvalitet i hele processen fra jord til bord. HKScan producerer, markedsfører og sælger ansvarligt fremstillede svine-, okse-, fjerkræ- og lammeprodukter samt charcuteri og måltider. Alt sammen af høj kvalitet og under stærke brandnavne som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® og Tallegg®. Vores kunder findes i detail-, food service-, industri- og eksportsektoren, og vores hjemmemarkeder omfatter Finland, Sverige, Danmark og Baltikum. Vi eksporterer til mere end 50 lande. I 2019 havde HKScan en nettoomsætning på EUR 1,7 mia. www.hkscan.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vinderup
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Hals

    Vil du være med til at sikre, at vores gæster får en rigtig god ferie?Er du god til planlægning, og kan du motivere et større antal servicemedarbejdere?Og har du lyst til at dele din dag m..
    • Øvrige
    • Hals
    Få mere info
  • Øvrige i Løgstør

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Øvrige
    • Løgstør
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    Studiemedhjælper til HK Nordjylland Vi kan garantere et sjovt – og til tider anderledes – studiejob, hvor du som en del af teamet er med til at sætte dit præg på, hvad der skal ske på de forskell..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info