Rekrutteringsfirma

Salgskonsulent, Meson Group

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

betterpeople A/S søger på vegne af Meson Group en Salgskonsulent.

Meson Group

Meson Group er en Global svensk ejet virksomhed som er markedsledende inden for ventiler og aktuatorer til Marine sektoren, til skibe og civil rigs. Firmaet producerer selv størstedelen af produkterne og sourcer de resterende. Meson Group beskæftiger 100 medarbejdere globalt med hovedkontor i Laholm, Sverige, og afdelinger i 9 lande, egen produktion i Kina og Indien, samt varelagre i Sverige, USA og Singapore. Det danske kontor ligger i Brøndby med 4 ansatte. Virksomheden er kendt for sine kvalitetsprodukter, og har ambitiøse vækstplaner igennem aktiv markedsbearbejdning.

Erfaren B2B sælger med branchekendskab og vinder attitude

Meson Group ønsker at styrke den danske division i Brøndby og søger derfor en intern salgskonsulent. Som Salgskonsulent arbejder du primært på kontoret i Brøndby, suppleret af enkelte kundebesøg. Du vil referere direkte til Area Sales Manageren og assisterer med backoffice funktioner.

Du bliver ansat i en division med et stort markedspotentiale, som du og teamet er med til at vækste med nye kunder, samtidig med at du plejer og vækster den eksisterende kundeportefølje. Det er en salgsrolle, der bygger på faglighed og som er centreret omkring tillidsfulde relationer til kunderne.

Serviceminded og selvstændig salgskonsulent

Som person er du udadvendt og har erfaring med teknisk salg til B2B markedet. Har du kendskab til marine- sektoren eller salg af ventiler og aktuatorer, vil dette være en fordel. Du er struktureret, samtidig med at du får tingene til at ske. Du har erfaring med at udarbejde tilbud, registrere ordrer, samt opdatere leads og opportunities i CRM, som support for Sales Manageren.

Du er god til at samarbejde, hvilket dine danske kollegaer, hovedkontoret i Sverige og kollegerne på de andre kontorer i verden, vil nyde godt af. Du er en teamplayer, der forstår at begå sig i et globalt set up, og som har god energi og er serviceminded. Det er vigtigt, at du trives og kan arbejde i en global organisation, idet der prioriteres at arbejde og viden dele på tværs af organisation og landegrænser, hvor koncernsproget er engelsk.

En ambitiøs virksomhed med kort til beslutningerne

Du får mulighed for at arbejde i en global virksomhed med ambitiøse vækstplaner. Der hersker en flad organisationsstruktur med kort adgang til beslutningstager og ejer. Selvom Meson Group er en global virksomhed, holdes der stadig fast i de jordnære værdier, hvor man vægter tillid, loyalitet og samarbejde på tværs af organisationen højt.

Meson Group er en af de ledende leverandører til Marine sektoren, og er blandt andet kendt for at tilbyde kvalitetsprodukter og leveringssikkerhed, hvilket kommer til udtryk i den tætte relation til kunderne.

I stillingen vil du opleve frihed under ansvar, med rig mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling af jobbet. På kontoret i Brøndby hersker der en god stemning, og samarbejdet er præget af høj faglighed og høj arbejdsmoral, hvor kollegaerne sparrer med hinanden på daglig basis.

Rekrutteringen varetages af betterpeople

Vi behandler ansøgninger, og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail [email protected] eller på mobil 2874 6364. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er derfor ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger (vikar) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 26. april 2024 København On-site. Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Sales Agent i Scandic Danmarks Call Center. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Albertslund

    Innovation er vores passionVidste du, at vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien? Elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur – [xxxxx]
    • Sælger
    • Albertslund
    Få mere info