Rekrutteringsfirma

Account Manager – Norsk Elkraft Danmark – Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vil du være kundernes rådgiver og sparringspartner vedrørende el-regnskab og leverancer? Er du også klar til at tage ansvar for salg af Norsk Elkraft Danmarks unikke produkter? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater? Hvis ”ja”, bør du læse videre. For vores kunde Norsk Elkraft Danmark søger AMBIZZION en Account Manager til Vestdanmark.

OM JOBBET


Med reference til salgschefen bliver dit primære geografiske fokus Jylland og Fyn. Din base bliver kontoret i Hasselager (Aarhus).

Dit overordnede ansvar er alle faser af BtB salget; søgning/kvalificering af relevante kunder, mødebookning, kundebesøg, tilbudsgivning og implementering/opfølgning. Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje, ligesom det er en selvfølge, at du bidrager med input til salgsteamet for at nå egne og fælles mål.

Nysalg er centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

FAGLIGE OG PERSONLIGE KVALIFIKATIONER


  • Erfaring med B2B salg A-Z og rådgivning er en fordel
  • Fortrolig med MS Office-pakken og IT generelt
  • Kørekort B og egen bil
  • God til at opbygge og vedligeholde relationer
  • Tillidsvækkende og udadvendt af natur
  • Ambitiøs og som samtidig motiveres af mål og resultater

OM NORSK ELKRAFT DANMARK A/S


Norsk Elkraft Danmark er et velkonsolideret norskejet selskab med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark, som leverer el til nordiske virksomheder. Koncernen beskæftiger over 100 ansatte, heraf ca. 20 i Danmark og har kontorer i Vejle, Aarhus og Søborg. Norsk Elkraft Danmark vil gerne bidrage til den grønne omstilling og hjælpe kunderne til at reducere deres el-forbrug.

Norsk Elkraft Danmark har fokus på vækst, økonomi og trivsel. Miljøet er dynamisk miljø, og arbejdspladsen består af dygtige og engagerede kollegaer, som du kan blive en del af.

MULIGHEDER


Du bliver kundernes rådgiver og sparringspartner vedrørende el-regnskab og leverancer og vil få ansvar for salg af Norsk Elkraft Danmarks unikke produkter.

Du får en stor frihed til at planlægge dit daglige arbejde. Du får stor indsigt i og viden om en sektor der skal bidrage til den grønne omstilling og bæredygtighed. Du vil indgå i et kompetent team, hvor sparring og coaching indgår som en naturlig del af hverdagen og der er gode muligheder for dig der kan og vil.

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, og en vækstvirksomhed med god økonomi og gode udviklingsmuligheder.

Lønpakke med bl.a. pension og provision forhandles på et niveau, der matcher din baggrund og kvalifikationer.

NÆSTE STEP


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Taler og skriver du flydende norsk? Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info