Rekrutteringsfirma

Bygherrerådgiver til ekspansivt specialområde – nyoprettet stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For vores kunde OBH Rådgivende Ingeniører søger AMBIZZION på baggrund af en solid tilgang af opgaver med nybyggeri, renovering og ombygning af svømmebade den bygherrerådgiver, som har lyst, evne og erfaring til at bidrage til realisering af virksomhedens målsætning om en ledende position på dette forretningsområde.

Stillingen


Som bygherrerådgiver er din opgave at stå i spidsen for gennemførelsen af renoveringer og nyopførelse af svømmebade, hvor du gennem din rådgivning for alle interessenter sikrer den størst mulige værdi i projektet. Du bidrager med viden om de udfordringer og særlige krav, der knytter sig til bygningsdele placeret i aggressive miljøer. Du opbygger og udvikler kunderelationer gennem levering af værdiskabende resultater kendetegnet af veltilrettelagte og veludførte processer sammen med vores samarbejdspartnere.

Bygherrerådgivning generelt og området for svømmebade specielt er et markant voksende forretningsområde hos OBH Rådgivende Ingeniører, og du vil således komme til at indgå i et særdeles stærkt og velfunderet bygherrerådgiver-team.

Du vil i din funktion referere til forretningschef, Søren Qvist Hansen og kan operere ud fra OBH Rådgivende Ingeniører’s lokation i Odense, Århus eller Måløv afhængig af din bopæl.

Væsentlige opgaver:


  • Fokus på den gode kundeoplevelse, præget af dit nærvær samt kompetent, situationsbestemt sparring og projektledelse
  • Inddragelse af projektaktørenes kompetencer og medvirke til, at man spiller hinanden gode
  • Konstruktiv og professionel håndtering af udfordringer, som måtte opstå undervejs i processen
  • Håndtere juridiske aftaleforhold både skarpt og pragmatisk med respekt for alle parter

Det forventes af dig, at


  • du har en solid erfaring med ledelse af større byggeprojekter i totalentreprise eller eventuelt fra lignende rådgiverstilling.
  • du er robust
  • du med en proaktiv tilgang og gåpåmod kombineret med solid byggeteknisk forståelse kan optræde som kompetent sparringspartner for kunder og kolleger
  • du kommer med viden om konstruktioner og installationer i svømmebade og/eller betonkonstruktioner i aggressive miljøer
  • du kan træffe beslutninger, udviser rettidig omhu og stiller krav til dig selv og dine samarbejdspartnere
  • du skaber et godt og smidigt samarbejde med alle interessenter med udgangspunkt i dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evne.

Du tilbydes hos OBH Rådgivende Ingeniører:


  • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job
  • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et dynamisk og handlekraftigt miljø
  • Attraktive medarbejderforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, sports-, kultur- og familiearrangementer
  • Konkurrencedygtig løn

Du indgår i en flad, udviklingsorienteret organisation med et uformelt miljø og tæt på den daglige ledelse. Bygherrerådgivning i OBH Rådgivende Ingeniører understøttes af virksomhedens øvrige stærke forretningsområder med engagerede, faglige specialister. Personlig, individuel udvikling vægtes i samme grad som teamarbejde og udbredt videndeling.

Interesseret?


Ring gerne til Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858

Om OBH Rådgivende Ingeniører:


Virksomheden blev stiftet i 1965 har dermed 55 års erfaring med byggebranchen og fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger i København og Aarhus. OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for en lang række aspekter af byggeri, hvor hovedforretningsområder er Boliger, Institutioner og Kontorarbejdspladser, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang, miljø og sundhed samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. OBH Rådgivende Ingeniører er tillige Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning. OBH Rådgivende Ingeniører A/S er nu også på markedet med OBH brandinspektion. Læs mere: www.obh-gruppen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør

Lignende jobs