Målrettet El-ingeniør til travl og engageret El-afdeling i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Kan du se dig selv som en del af en københavnsk El-afdeling i fremdrift - og kan du dit fag efter flere år som el-ingeniør inden for rådgiverbranchen?

Der er fuld fart på OJ Rådgivende Ingeniører i København og vores kompetencer er efterspurgte, derfor søger vi dig, som er en fagligt godt funderet El-ingeniør med 3 års erfaring. Hvis du vil med på holdet i en voksende el-afdeling, så se her:

Om stillingen
Du bliver en del af vores El-afdeling på fuld tid og dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde el-projektering, udførelse og tilsyn samt faglig koordinering mellem fagene. Du vil blive fagansvarlig på vores store komplekse byggerier og vil deltage i projektering af svag- og stærkstrømsinstallationer i forbindelse med både mindre og større private og offentlige projekter bl.a. kultur, højhuse, kontorfællesskaber og sygehuse.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi af dig, at du:

  • Har relevant uddannelse som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester og har minimum 3 års erfaring fra tilsvarende job.
  • Indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Vil indgå i samarbejdet om at opbygge en fremtidstunet elafdeling i tæt samspil med dine kolleger.

Vi tilbyder dig
En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje og stor mulighed for at præge eget arbejde.
En hverdag på tegnestuen i København, hvor vi nok har travlt, men hvor du også tages godt imod af kompetente og imødekommende kolleger. Vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på kontoret og slutter arbejdsugen af i fredagsbaren, når tiden er til det.

Du får mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små og mindre sager inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver sit specifikke arbejdsområder. Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

OJ Rådgivende Ingeniører A/S er for nylig blevet opkøbt af Sweco Danmark A/S, som er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund og sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt. Som en del af OJ Rådgivende Ingeniører og Sweco i Danmark får du 1.800 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Send os din ansøgning hurtigst muligt

Lyder vi som et potentielt match? Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til OJ Rådgivende Ingeniører.

Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Upload din ansøgning her på siden.

Du kommer til at referere til afdelingsleder Venai Ponsong. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Venai på tlf.: 2118 9799.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • København

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i København

    Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor eksisterende byggeri og drift? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og per..
    • Elektroingeniør
    • København
    Få mere info
  • Elektroingeniør i København

    Elektroingeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektroingeniør
    • København
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for el-området? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsordenen in..
    • Elektroingeniør
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i København Ø

    Er du el-ingeniør med kompetencer indenfor projektering? Og kunne du tænker dig at løse installationstekniske opgaver indenfor byggeri og industri? Om du er nyuddannet eller har du flere års erfari..
    • Elektroingeniør
    • København Ø
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som elektroingeniør i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer