Parkeringsvagt søges til Himmelbjerget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmark og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsservicemedarbejder.

Vi søger lige nu en medarbejder til Himmelbjerget på 30 timer om ugen. Vagterne vil være fordelt på dag, aften og weekend.

Som parkeringsservicemedarbejder hos APCOA PARKING bliver du vores ansigt udadtil i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

Vi kan tilbyde et attraktivt ansættelsesforhold med løn i henhold til gældende overenskomst, hvor lønnen er 167,10 kr. pr. time + tillæg for aften og weekend. Der er en arbejdsgiverbetalt pension på 8 %. Derudover vil du være dækket af en sundhedsforsikring gennem Pension Danmark.

I APCOA PARKING kan du forvente ordentlighed og respekt fra din leder og dine kollegaer. Vi forventer til gengæld, at du bliver en medarbejder, der er engageret i virksomhedens succes, og at du altid optræder positivt og i virksomhedens interesse. Vi forventer, at du møder velforberedt og arbejdsvillig, og at du altid praktiserer ordentlighed og ansvarlighed. For at trives i jobbet, er det vigtigt at du betegner dig selv som en "rummelig" og fordomsfri person, der formår at "holde hovedet koldt", selv om du står overfor personer, der kan være ophidsede eller endda aggressive. Endvidere skal du være forberedt på at arbejdet foregår udendørs i alt slags vejr, både sommer og vinter.

Det er en forudsætning, at du taler og skriver dansk, svensk eller norsk, at du er god til IT og kan håndtere en smartphone. Derudover skal du kunne fremvise en straffeattest, og har gyldigt kørekort, og du er villig til at benytte egen bil. Det kan være en fordel hvis du har taget AMU kurset "basisuddannelse for parkeringsvagter".


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder