Rekrutteringsfirma

Search Specialist - [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Search Specialist til Hudson Nordic


Er du nysgerrig, modig og passioneret omkring at matche de rigtige mennesker med hinanden, og har du lyst til at udvikle dig inden for HR? Så håber vi, at du har lyst til at blive vores nye kollega…


Vi er et team af engagerede mennesker, som er optaget af at skabe en unik oplevelse for vores kunder og kandidater – og lad os være ærlige… Vi kommer ikke sovende til det… Vi knokler hårdt for at forstå vores kunders behov, gøre noget ekstra i hvert trin af processerne og at levere en unik service.

Kort om os. Hvis du ikke kender os, så arbejder vi hos Hudson Nordic med et mix af search og rekruttering, executive coaching samt assessment- og ledelsesudviklingsprogrammer. På tværs af Norden er vi ca. 40 mennesker, som samarbejder tæt, udveksler viden og opgaver samt har et super kollegaskab med hinanden.

I det daglige udfordrer vi og gør hinanden bedre, og vi er alle bevidste om, at dygtige mennesker ikke altid befinder sig inden for Danmarks grænser. Vi arbejder derfor internationalt, uden at glemme vores lokale touch.

Et udfordrende studiejob for dig, som er nysgerrig, har en detektivnæse og aldrig giver op


Der findes desværre ikke en skole, hvor man kan uddanne sig som Search Specialist, men vi oplever, at man med sund fornuft og vedholdenhed kombineret med struktur, analytisk sans og solide kommunikative evner kommer langt. Jobbet består grundlæggende i at analysere og forstå et jobs indhold, udfordringer og behov for særlige kompetencer hos kandidaterne for derefter at gå ud i markedet og som Sherlock Holmes at afdække kandidater. Det lyder ikke svært, og det er det heller ikke for dig, som er udadvendt og gjort af et ”specielt stof”.

Du bliver en meget vigtig del af vores værdikæde, hvor du arbejder tæt sammen med vores konsulenter, som henter opgaverne ind og ofte også kvalificerer kandidaterne overfor kunderne. Det behøver ikke altid at være sådan, da vi meget gerne vil have, at du udvikler dig til – ikke kun at searche og afdække kandidater, men kontakte og screene kandidater og måske på sigt at kunne gennemføre hele processen.

Kort sagt, er det kun dine egne forventninger og ambitioner, som sætter begrænsningerne.

Det er hårdt, krævende og enormt fedt, når det lykkes


Nøglen til succes er en unik kombination af stædighed, en ekstrem hukommelse og solid forretningsforståelse. De fleste hos os har noget ”kant”, og med det mener vi, at vi er unikke sjove og passionerede kollegaer, og det håber vi, du har lyst til at være en del af. Du har sans for at ”åbne døre”, skabe kontakter og har nemt ved at komme i dialog med andre, som oplever dig som tillidsvækkende og imødekommende. I dine opgaver er du løsningsorienteret, metodisk og også en, som tør udfordre rutiner og traditionelle tankesæt. Vi ønsker en ny kollega som tænker i, hvad der giver værdi for kunderne og unikke oplevelser for kandidaterne. Det kan lyde svært, men det er det ikke for dig, som gerne vil lykkes.

Du kan ikke læse dig til dette job, men måske du læser en bachelor eller kandidatgrad, og har mod på at opnå supplerende erfaring fra et udfordrende studiejob. Du kan nikke genkendende til at have haft et udadvendt job som f.eks. kunderådgiver, telefonsælger eller tilsvarende. Endvidere er du vant til at skulle udarbejde skriftligt materiale på højt niveau på både dansk og engelsk. Dertil har du erfaring fra projektledelse/-styring/-koordinering, hvor du er vant til faste deadlines. Og så skal vi ikke glemme, at du brænder for og har lyst til at arbejde med mennesker.

Lyder det som noget for dig, så ræk ud til os!


Tøv ikke med at søge stillingen ved at trykke på knappen øverst til venstre og for mere information er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann fra Hudson Nordic på telefon 70 27 77 33 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info