Rekrutteringsfirma

Group Sales Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hagens Spring Group er en danskejet koncern bestående af moderselskabet Hagens Fjedre A/S samt selskaberne Spring Systems i Torsås AB i Sverige, Hagens Spring Maufacturing (Ningbo) Co., Ltd. og Hagens Trading (Ningbo) Co., Ltd. i Kina.Med mere end 75 år i fjedrebranchen er Hagens Spring Group i dag en af de førende producenter af kundetilpassede kvalitetsfjedre og fjederløsninger til industrivirksomheder på det globale marked, hvoraf en stor del af produktionen går direkte til eksport. Virksomheden har fokus på kundernes behov og ønsker samt på at producere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hagens Spring Group beskæftiger i dag mere end 200 medarbejdere og er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og IATF 16949. Hagens Fjedre fokuserer nu sine aktiviteter inden for områderne: Automotive, Health, Industri og Landbrug. Virksomheden ser et stort potentiale i at investere i og optimere inden for Health-området og til at udvikle salget, søges der nu en Group Sales Manager
Ansvar for Health-sektor – Internationalt - Stort potentiale
Brænder du for at drive salget inden for Health-sektoren i en velrenommeret og international virksomhed? Som Group Sales Manager for Health-området får du en vigtig rolle, idet du bidrager til at opbygge og udvide salget inden for Health-segmentet, som har et stort potentiale. Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du bliver områdeansvarlig for virksomhedens Health-segment på Group niveau med globalt ansvar og global tilstedeværelse. Du får desuden et spændende og afvekslende job i en familieejet virksomhed med korte beslutningsveje.
Du får en nøglerolle, hvor du bliver overordnet ansvarlig for salget for Health-sektoren på Group-niveau, og du bliver ansvarlig for Health-områdets omsætnings- og indtjeningsbudget. Med reference til virksomhedens Commercial Manager omsætter du salgsstrategier til konkrete salgsmæssige tiltag både på egne vegne og på Group niveau med henblik på at realisere de opstillede budgetter. Du får desuden ansvaret for at udvide eget salg til en række eksisterende europæiske kunder, mens du samtidig udvikler og planlægger salgsaktiviteter og ved hjælp af din evne til at danne relationer identificerer og bearbejder nye potentielle kundeemner. Der er rejseaktivitet forbundet med stillingen svarende til ca. 50 dage om året, hvor du bl.a. foretager kundebesøg og deltager i messer – hovedsageligt i Europa, men også sambesøg med sælgerne i Kina. Du står for prissætning, og du udarbejder tilbud i samarbejde med virksomhedens tekniker, ligesom du står for at følge op på disse tilbud.
For at komme i betragtning til stillingen kræver det, at du har erfaring med salg fra Healthbranchen, og det kræver, at du har international salgserfaring. Du kan fremvise gode dokumenterede salgsresultater, og det er en fordel, hvis du har erfaring med koordinering af salg på Group-niveau. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra en global koncern. Du har gerne en relevant kommerciel uddannelse evt. suppleret med en økonomisk uddannelse, men din erfaring er det vigtigste. Du er desuden en erfaren IT-bruger med godt kendskab til ERP-systemer herunder CRM. Du begår dig forhandlingsvant på både dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person er du målrettet, besidder et stort drive og er god til at åbne døre og danne langvarige relationer. Du har sans for godt købmandskab og er udadvendt, hvilket gør, at du skaber solide salgsresultater og agerer proaktivt og professionelt i din dialog med kunder. Du er selvstændig, handlekraftig og formår selv at løbe med bolden, men samtidig er du også dygtig til at samarbejde.
Vi ser gerne, at du er bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens kontorer i hhv. Støvring eller Glostrup svarende til en times kørsel. Hvis du er bosat mere end 1 times kørsel til virksomhedens kontorer, vil der være åbenhed over for en fleksibel arbejdsform med hjemmearbejdsdage nogle dage i ugen.
Er du den nye Group Sales Manager til Hagens Spring Group? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91.
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger