Praktikant til kommunikation og marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Holstebro

Praktikant til kommunikation og marketing


Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Din mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Jeg giver hermed mit samtykke til, at GRÅKJÆR, hvor jeg søger ansættelse, og Garuda AS, som fungerer som databehandler, kan indsamle og registrere de personoplysninger, jeg afgiver. Du kan læse samtykkeerklæringen ved at klikke her.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

AnnullerFortsætSenderBrænder du for kommunikation og digitale medier?

KOM I PRAKTIK i GRÅKJÆRS MARKETINGAFDELING

Hos GRÅKJÆR i Holstebro har vi mange spændende og vigtige opgaver, der skal løses i 2024. Derfor søger vi en praktikant til vores marketingafdeling til opstart forår 2024

Praktikanter har det fedt hos os. Sådan er det.

Det kan lyde som en floskel, men vælger du GRÅKJÆR som praktikplads, så vælger du også at blive en del af et helt usædvanligt og meget socialt arbejdsmiljø. Du skal ville fremad, og du skal kunne tage lidt gas. For det er sådan, vi er. Til gengæld lover vi dig fagligt eventyr og fredagsbar.

Som praktikant hos os er du med til at synliggøre GRÅKJÆR på diverse online medier - på tværs af målgrupper og platforme. Du vil få stor kontaktflade til vores ledelse, sælgere, projektledere og byggeledere for at finde frem til de rette historier fra hverdagen, som skal eksekveres kommunikativt til både pressen og sociale medier. I praktikperioden får du rig mulighed for at afprøve nye teorier i praksis.

Dine opgaver vil typisk være:

  • Udarbejdelse af presseartikler til diverse medier på tværs af forretningsområder.
  • Kommunikation og indhold i billeder, lyd og video til sociale medier - Facebook og LinkedIn.
  • Udvikling og vedligeholdelse af Facebook og LinkedIn-profil med fokus på tiltrækning af nye medarbejdere og videreudvikling af et stærkt employer brand.
  • Udarbejdelse af forretningsfokuserede kampagner på Facebook og LinkedIn inkl. analyse af performance på tværs af digitale platforme.
  • Deltagelse i den daglige drift og ad hoc-opgaver i marketingafdelingen.

Du bliver godt klædt på til at løse ovenstående opgaver i tæt dialog og sparring med GRÅKJÆRs marketingansvarlige.

Hvem er vi på udkig efter?

Du er nytænkende og har flair for online kommunikationsplatforme og kan lide at få den rette vinkel på historien. Har du kendskab til Google Analytics og Adobe-pakken, vil det være en fordel.

Du løser opgaverne selvstændigt, er udadvendt og trives med at tage kontakt til kolleger i hele organisationen samt kunder.

Skal du skrive en opgave eller afsluttende kandidatafhandling?

Skal du skrive opgave i praktikperioden, kan vi sammen tale om nogle interessante emner alt efter dine ønsker. Skulle du have lyst til at skrive din afsluttende kandidatafhandling efter praktikperioden hos GRÅKJÆRkoncernen, vil vi også være meget interesseret i at drøfte denne mulighed.

GRÅKJÆR er en totalentreprenør, der opfører små og store byggerier til erhverv, bolig og landbrug. Med udgangspunkt i vestjyske værdier, store ambitioner og 50 års erfaring opfører GRÅKJÆR alt fra erhvervsejendomme, produktionslokaler og kontordomiciler til boligbyggeri og landbrugsbyggeri.

GRÅKJÆR har domicil 2 minutter fra motorvejen i Holstebro og har egen tegnestue, miljøcenter og egenproduktion. Virksomheden beskæftiger mere end 100 medarbejdere samt en lang række underentreprenører, arkitekter og ingeniører.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt, og vi indgår en aftale om praktikforløbet, så snart vi har fundet den rette studerende.

Er du interesseret i at høre nærmere om praktikplads hos GRÅKJÆR?

Kontakt marketingansvarlige Charlotte Ravn Neuert på mobil: 2048 9327.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (elev) i Brande

    Er du den nye leder hos McDonald’s Brande?Lyder tanken fristende?Som leder er du ganske enkelt leder, holdkaptajn og anfører på holdet. Et helt centralt element i vores medarbejderes og gæsters opl..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Er du en dygtig Teknisk Designer, som kan bidrage til høj kvalitet i udviklingen af projekter i vores tekniske afdeling? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikli..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Vi søger nye kollegaer Har du som pædagog lyst til at blive en del af Brande Åbo, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som pædagog har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info