Viceskoleleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Ny viceskoleleder søges.
Skal du være Sophieskolens nye viceskoleleder?
Vi er kommunens største folkeskole med ca. 650 elever fordelt på tre afdelinger 0-5, 6-9 og udviklingscenteret, der er et tilbud for elever visiteret til et vidtgående specialpædagogisk undervisningstilbud.
Sophieskolen huser desuden kommunens modtagertilbud for elever på 6-9. klassetrin.
Du er en dynamisk – samarbejdende – humørfyldt – kollega på ledelsesgangen. Vores tilgang til ledelse er, at motivationen for at gå på arbejde ligger i den dedikation, vi har for at sikre den bedst mulige skolegang for alle skolens elever, forældre og medarbejdere.
Kendetegnet for den person, vi søger, er derfor at man er fagfaglig dygtig til et af hovedfagene dansk eller matematik – gerne med en uddannelse som læsevejleder eller matematikvejleder i bagagen, da det er af grundlæggende betydning, at man evner at gå forrest i udviklingen af den sproglige / matematiske dimission.
Kendskab til arbejdet med PLC er derfor en fordel.
Grundigt kendskab og mange års erfaringer, som igangsætter af forandringsprocesser, er en nødvendighed, hvis man skal have succes som viceskoleleder på Sophieskolen – det samme er overblik, systematik og grundighed.
Du er indstillet på at arbejde på et åbent kontor med masser af afbrydelser, men dog med mulighed for at trække sig, hvis arbejdsopgaven kræver det.
Teamsamarbejde er nøgleordet til det meste af det, som gør skolen til et bedre sted, – at få forskelligheder til at mødes i et større fælles, må være det ideal, vi alle stræber efter.
Her spiller samarbejdet med skolebestyrelsen en vigtig rolle.
Vi sidder derfor i ledelsen på fælles kontor – som det øvrige personale, og vi prioriterer tid sammen til at drøfte de udfordringer og visioner, vi som skole har.
I ledelsesrummet er det de bedste ideer vi går med, uanset hvem der kommer med dem.
Hvis du ikke allerede er begyndt på en diplom i ledelse, har du mod på at tage en sådan.

Da samarbejdsfladerne også rækker ud over skolens almindelige rammer, vil det i dette job være en stor fordel, hvis du har tidligere joberfaring uden for folkeskolen.
På ønskelisten står også evnen til at kommunikere på flere sprog end dansk og engelsk da skolen er involveret i flere internationale projekter.

Hvis du har lyst til at høre mere om viceskolelederstillingen, så kan skoleleder Jan Axelsen kontaktes på 25180026.

Løn og vilkår efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: Fredag d. 24/6 2022 kl. 12.00
Samtaler: Mandag d. 27/6 2022

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Holeby

    Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på trivsel, læring, udvikling og dannelse for både de enkelte børn og for børnegruppen? Er du inddragende i din ledelsesstil og .
    • Skoleleder
    • Holeby
    Få mere info
  • Skoleleder i Nykøbing Falster

    Sct. Joseph Søstrenes Skole søger en nærværende og engageret viceskoleleder til at styrke vores dynamiske lærerteam med ansættelse pr. 1. august 2024. Sct. Joseph Søstrenes Skole er en 103 år g..
    • Skoleleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1