Kontorelever med speciale i administration søges til Rødbyhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Rødby

Har du netop afsluttet dit EUX forløb, så har vi gode muligheder til dig.

Danmarks største infrastrukturprojekt og verdens længste sænketunnel er i fuld gang. Vi vil meget gerne have dig med, og nu søger vi kontorelever med speciale i administration til vores forskellige og spændende afdelinger i Rødbyhavn.

Lyder det spændende for dig at lave rapporter og dokumentation af byggeprocesser? Vi har uddannelsesmuligheder hvor du tilbringer mest tid på kontoret, eller administrative opgaver hvor du selv har været ude på byggeriet og indsamle informationer. Eller måske kunne du tænke dig at være en del af FLC's elevafdeling og blive oplært i de administrative processer samt være med til at servicere FLC's igangværrende elever? Så længe du er motiveret så hører vi gerne fra dig.

Så har du afsluttet dit EUX forløb, har vi uddannelsesstillinger klar fra 1. august 2022.

Hvem er vi?

Vi er Femern Link Contractors (FLC), og er entreprenører på Femern-forbindelsen. FLC består af et konsortium på 9 partnere fra hele Europa. Du vil derfor få kollegaer fra hele verden og blive en del af et internationalt miljø, hvor koncernsproget er engelsk.

Vores forventninger til dig:

  • Høj motivation.
  • Gode sociale kompetencer.
  • Lyst til at lære nye ting.
  • Gode digitale evner.
  • Du er ikke bange for at tage ansvar.
  • Mødestabil
  • Behersker engelsk

Vi kan tilbyde:

Hos FLC har vi vores egen elevafdeling, som har fuldt fokus på vores elever, deres udvikling og trivsel. Som elev vil du være sikret en oplæringsansvarlig, som har en solid og god erfaring. Vores elevafdeling vil være med til at understøtte hele processen og sørge for at skabe det bedst mulige match mellem elev og oplæringsansvarlige i afdelingerne.

Vi har gode erfaringer med at uddanne netop kontorelever med speciale i administration, og du vil blive en vigtig del i FLC elevnetværk. Du kan allerede møde nogle af dine evt. kommende elev kollegaer: Mød en elev

Ansøgning:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 23. juni 2022. Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet de rette profiler.

Har du spørgsmål til elevstillingerne, er du velkommen til at kontakte Head of Apprenticeship Charlotte Lie Steen på +45 2420 6341.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Rødby
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1