Kokkeelev søges til Restaurant Address

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

OM ARBEJDSPLADSEN


Vi er et travlt a la carte-køkken, der tilbyder high-end smorrebrød til frokost og klassiske franske retter til Dinner med fokus på store smagsvarianter og luksusråvarer. Vi har en partnergård uden for Roskilde, hvor vi sammen med gården kan producere de grøntsager, som vi ønsker. Der er stor mulighed for at lære traditionelle franske teknikker fra saucer til bageri.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Kursister vil begynde at arbejde på den kolde parti, som er smorrebrød til frokost samt forretter til a la carte, som inkluderer en god mængde fisk og skaldyrstilberedning. Vi kører et standard 4-3 skema, så du har hver anden weekend fri.

Forventninger til eleven


Vi forventer, at vores praktikanter kommer til tiden med en lyst til at lære, en god arbejdsattitude over for deres kolleger, en passion for high-end mad og en evne til at holde en høj standard, selv når de er under pres fra en travl service.

VI TILBYDER


Vi tilbyder en tæt gruppe af kolleger, der nyder hinandens selskab, har en passion for deres arbejde og et væld af high-end erfaringer at dele. En fast arbejdsplan, der gør planlægningen af dit sociale\/familieliv let.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Thomas Garland, Asst, Køkkenchef
[email protected]
Tlf.: 42229818

Addresse


Restaurant Address
Tuborg Havnepark 15

Ansøgningsfrist:


27-02-2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok