Vi søger frivillige skribenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger frivillige skribenter


Din mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

Samtykkeerklæring


Dataansvarlig



Odense Sport & Event

Databehandler



Garuda

Voldbjergvej 14, 2.sal

8240 Risskov

[email protected]

+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:


Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

Accepter

Har du en sportsjournalist i maven, er du god til at formulere dig skriftligt, og har du et godt kendskab til OB, så er det måske dig, vi står og mangler i vores kommunikationsteam!

I OB samler vi uge efter uge mange tusinde dybt passionerede fans og tilskuere, men vi vil meget gerne blive endnu bedre, og det kan du hjælpe med, da vi søger frivillige skribenter.

Du kan gå med en drøm om at blive sportsjournalist, du studerer måske allerede kommunikation, eller også er du en stribet fan, der brænder for OB og kommunikation. Mulighederne er mange, og din egen motivation kan være med til at præge rammen.

Vi søger frivillige skribenter, der primært skal indgå i vores weekendteam, hvor kampdækning af Akademiets kampe, Reserveligakampe og superligakampe er højest prioriteret. Vi forlanger ikke, at du er uddannet journalist, men vi forventer, at du er stærk til skriftlig kommunikation.

Engagementet er frivilligt, og du vil naturligvis selv kunne bestemme, hvornår du bidrager. Sparring og værdifuld erfaring til CV’et er en del af pakken, og du vil også få adgang til hjemmekampene på Nature Energy Park.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til kommunikationsmedarbejder, Nicolai Løvgret, på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frivillig", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frivillig
  • Odense C

Lignende jobs

  • Frivillig i Odense C

    Vi får et hold internationale elever til Brenderup Højskole fra august 2024, blandt andet:en mand på 20 år, som kommer fra Brasilien. Han skal være elev på Brenderup Højskole fra 15. august til..
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info
  • Frivillig i Odense C

    Vi afholder i løbet af året en række forskellige udflugter for børnefamilier i Odense. Hertil har vi brug for flere hjælpende hænder.Som frivillig til vores udflugter kommer du på vores liste, so..
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info
  • Frivillig i Odense C

    Foreningen [xxxxx] søger nærværende frivillige, som har lyst til skabe stunder med håb og glæde hos borgere i Pomonahuset, et botilbud for voksne med alvorlige spiseforstyrrelser.Håb .
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info
  • Frivillig i Odense V

    I Bronx arbejdes der meget med at reparere ting, tøj, møbler m.m., der er gået i stykker. Her har vi ofte brug for folk med viden om, hvordan man slår et søm i et bræt, uden at ramme fingrene. Du b..
    • Frivillig
    • Odense V
    Få mere info